Flutur, răspuns tăios pentru Ioan Stan: Nu e cea mai potrivită persoană să dea sfaturi pentru zootehnie. Să ne explice pe larg eșecul în cazul AEIZ Spătărești


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a răspuns tăios după ultimele declarații ale președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, legate de situația de la unitățile de prelucrare a laptelui de la Dorna Lactate.

„Cred că domnul Stan nu este cea mai potrivită persoană care ar putea da sfaturi pe sectorul acesta al zootehniei. Nici vreun exemplu de bune practici nu cred că ne-ar putea oferi”, a spus Flutur.

El a adăugat că dacă va avea, în cele din urmă, o idee concretă, o soluție, ar fi binevenite.

„Cât despre nesfârșitul șir de texte de campanie, nu-l mai crede nimeni. De ce ar ține-o tot așa? Domnul Stan știe, deci să stea liniștit, guvernul liberal a sprijinit mult investițiile în sectorul procesării laptelui și a cărnii, va face toate eforturile și va reuși să stimuleze creșterea capacității de producție la nivelul județului, inclusiv prin deschiderea unităților falimentate de guvernarea PSD”, a adăugat Flutur.

El consideră că liderul PSD Suceava ar putea fi util.

„Domnul Stan ar putea, totuși, să fie util –  dacă ne-ar explica pe larg eșecul în cazul  AEIZ Spătărești. Am putea să ne uitam la programul lor ,,Așa nu se face!” pentru a reține ce trebuie evitat pe viitor”, a conchis Flutur.

CITEȘTE ȘI Senatorul PSD Ioan Stan: Locuitorii din bazinul Dornelor plătesc ignoranța, iresponsabilitatea și lipsa de viziune a guvernării liberale, cu propriile locuri de muncă


Intră acum și în grupul de