Atac surprinzător din partea liderul TSD Suceava: Dl. Nechifor se vrea profet pentru Țara Dornelor


Intră acum și în grupul de

Liderul TSD Suceava, George Șoldan, a transmis, miercuri, un comunicat de presă în care îl atacă pe liderul sucevean al Pro România, Cătălin Nechifor, care s-a pronunțat pentru unirea forțelor politice sucevene în ceea ce privește rezolvarea unor probleme de interes județean, cum ar fi și situația generată de închiderea fabricilor de producție ale Dorna Lactate.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de George Șoldan:

„Grupul Lactalis a demonstrat, dacă mai era nevoie, că patriotismul local nu ține loc de profit și că în afaceri contează doar respectarea legii și nu moralitatea.

Pentru TSD Suceava rămâne de neînțeles unitatea de lucru cu care fostul președinte al CJ Suceava, dl Cătălin Nechifor, încearcă să ademenească electoratul din Țara Dornelor.

Dl. Nechifor uită că întreaga sa activitate din fruntea CJ Suceava nu a presupus pentru zona Vatra Dornei decât ceea ce condamnă acum la actualul președinte, dl. Gheorghe Flutur – adică horele, târgurile și seminariile, un fel de pomeni ambalate sub forme elegante.

Dle. Nechifor, zbaterea dumneavoastră din ultimele zile pe subiectul Dorna Lactate nu face decât să reîntărească locuitorilor zonei și membrilor PSD, printre care se numără și mulți primari, convingerea că nu vreți cu adevărat să faceți nimic pentru cei care au rămas fără loc de muncă.

Dacă ați fi dorit cu adevărat să realizați ceva pentru Dorna o puteați face atunci când și CJ și Guvernarea era de partea dumneavoastră. Ați ales însă alți ”prieteni politici” și pentru asta v-ați primit ”răsplata” la alegerile locale din 2016 când întreg Bazinul Dornelor a fost o adevărată palmă pentru PSD.

Miile de voturi pierdute în 2016 nu vă oferă dreptul să reveniți azi pe un cal alb – denumit Pro România, care nu face decât să necheze a armăsar dar care nu mănâncă jăratec.

Soluția pentru Țara Dornelor nu trebuie să vină de la nici un partid pentru că nu va fi acceptată și implementată, ci trebuie să aparțină oamenilor de afaceri din zonă și fermierilor care sunt direct implicați și direct interesați de problema aceasta.

TSD Suceava va îmbrățișa orice idee pe care dornenii o vor vedea ca posibil de implementat și vom fi alături de cei care muncesc și locuiesc în zonă”.


Intră acum și în grupul de