Nechifor: La o săptămână de când grupul Lactalis a anunțat închiderea fabricilor de la Vatra Dornei și Floreni cei care se băteau cu cărămida în piept de grija și dorul Bucovinei nu au făcut nimic


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele național al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că la o săptămână de când grupul Lactalis a anunțat că închide fabricile de procesare a laptelui de la Vatra Dornei și Floreni cei care se băteau cu cărămida în piept pentru Bucovina nu au făcut nimic.

„Deja s-a pierdut timp prețios, vizitele promise cu mari ștabi de la ministerele din București nu au mai avut loc, în timp ce compania franceză tace mâlc în continuare și cu privire la cei aproape 200 de angajați care rămân pe drumuri, dar și cu privire la ce se va întâmpla cu fermierii din bazinul Dornelor”, a spus Nechifor.

El consideră că este o ironie a sorții că a ajuns Manzonetto (CEO Lactalis România) să dirijeze laptele de vacă din Bucovina de munte.

„Începe să devină din ce în ce mai clar că avem în fața noastră un eșec lamentabil al celor care ne conduc și care se băteau cu cărămida în piept de grija și de dorul Bucovinei.Este pentru a doua oară în decurs de câteva luni când am fi avut nevoie de ajutorul lor. Ghinion!”, a conchis Nechifor.


Intră acum și în grupul de