Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Gura Humorului, dr. ing. Adrian Romanescu, s-a înscris în Pro România


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Gura Humorului, dr. ing. Adrian Romanescu, s-a înscris, duminică, în Pro România.

Informația a fost confirmată pentru News Bucovina de responsabilul de zonă al Pro România, deputatul de Suceava Emanuel Havrici.

„Suntem tineri și putem face o echipă frumoasă. Suntem o echipă pro, adică o echipă de profesioniști pentru dezvoltarea zonei”, a spus Havrici.

Inginerul Adrian Neculai Romanescu este coordonatorul Centrului de Operațiuni Rețea Gaz în județul Iași din cadrul companiei Delgaz Grid SA și fusese desemnat în luna ianuarie candidatul PSD Gura Humorului la funcția de primar al orașului.

Dr. ing. Adrian-Neculai Romanescu este coordonatorul Centrului de Operațiuni Rețea Gaz în județul Iași din cadrul companiei Delgaz Grid S.A., cu o vastă experiență în management, coordonare și gestionare activități operaționale și financiare și s-a remarcat și în domeniul cercetării și inovării, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea și perfecționarea motoarelor și actuatoarelor solare, obținând numeroase medalii și premii la Saloanele de Inventică naționale și internaționale.

El este autor a numeroase cereri de brevete de invenție, aflate în studiu la Oficiul de Stat pentru Inventii și Mărci (OSIM).

Romanescu este absolvent al Universității „Ștefan ce Mare” din Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică, promoția 1998, în anul 2002 a obținut diploma de master la Universitatea Tehnică „Gh Asachi” din Iași, Facultatea de Construcții și Athitectură, specialitatea Gestiunea Sistemelor Funcționale în Clădiri, iar în 2017 a obținut diploma de doctor în domeniul Inginerie Electrică, la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Dr. Ing. Adrian-Neculai Romanescu este căsătorit și are doi copii.


Intră acum și în grupul de