Tânărul sucevean Andrei Bacoș și-a anunțat candidatura independentă la funcția de consilier local al municipiului Suceava: Voi fi vocea poporului și nu a partidelor//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Tânărul sucevean Andrei Bacoș care a semnalat mai multe probleme din municipiul Suceava a anunțat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a luat decizia de a candida independent la funcția de consilier local în Consiliul Municipal Suceava.

„Aș vrea să anunț că într-adevăr îmi voi depune candidatura de consilier local”, a anunțat Bacoș.

El a spus că își dorește ca Suceava să se schimbe.

„Nu am intrat în niciun partid și nu cred că voi intra într-un partid”, a spus Bacoș.

El a spus că a fost încurajat de foarte multă lume să facă acest pas și că a strâns deja sute de semnături de susținere în scurt timp și foarte ușor.

Mai mult, Andrei Bacoș a anunțat că indemnizația lunară o va dona lunar unei familii cu nevoi timp de patru ani.

„Fac chestia asta din inimă”, a spus candidatul.

El a explicat că dorește să fie vocea poporului în Consiliul Local Suceava și nu a partidelor, considerând că vocea poporului este cea mai puternică.

Andrei Bacoș revine la Subiectul Zilei

Suceveanul Andrei Bacoș, omul cu agenda publică de nemulțumiri a locuitorilor cartierului George Enescu revine la NewsBucovina! Candidează sau nu la Primăria Suceava?

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 27. Juli 2020

Bacoș a menționat că va fi prezent în Consiliul local pentru a urmări implementarea proiectelor promise de partide.

„Am ales să candidez independent pentru a nu lăsa loc la interpretări.(…) Toată lumea a rezonat cu ceea ce am spus eu”, a spus Bacoș care a menționat că a recurs la acest gest pentru a încuraja tinerii cu idei care nu au curaj.

El a recunoscut că toate partidele îi spun că nu are nicio șansă ca independent, dar el a subliniat că își dorește să meargă pe această cale.

„Când intri într-un partid deja dispare democrația, suntem cenzurați, obligați să votăm anumite proiecte. Fiind consilier independent nu-mi impune nimeni cum să votez”, a spus Bacoș precizând că un consilier de la un partid poate să-și piardă locul dacă nu votează așa cum i-a cerut partidul.

El a mai declarat că ar vrea ca în următorul mandat să fie implementate proiecte mărețe pentru acest oraș.

Andrei Bacoș a spus că a absolvit Facultate pentru Administrarea afacerilor, este master în audit, iar la un concurs între facultăți și a obținut premiul de excelență pe zona Sucevei cu idei de a ajuta o firmă să funcționeze cât mai corect.

El a precizat că administrează mai multe săli de sport din municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de