Dan Ioan Cușnir, indignat că în Parcul Șipote nu s-au refăcut zonele afectate de furtună: Au trecut zece zile și nu s-a întâmplat nimic, iar sucevenii riscă să se accidenteze


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, candidat la funcția de primar al Sucevei, și-a exprimat, miercuri, indignarea că la zece zile de la furtuna care a afectat municipiul Suceava în Parcul Șipote copacii rupți de vânt sunt lăsați acolo, iar dalele smulse de torentele formate nu au fost reparate și că reprezintă pericole pentru sucevenii care vor să circule în acea zonă.

Cușnir a arătat la Subiectul Zilei de la News Bucovina că după zece zile de la furtuna care a lovit municipiul Suceava, în Parcul Șipote nu s-a intervenit deloc pentru refacerea zonelor afectate și că cei care ar fi dorit să ajungă la Cetatea de Scaun mergând pe jos, prin parc, într-o plimbare de plăcere, au mari dificultăți.

„Nu au minima aplecare spre nevoile cetățenilor”, a declarat Cușnir.

El a arătat că aplicația „Suceava City App” ar fi trebuit să fie funcțională pentru că ar fi fost o resursă pentru cetățean și pentru Primărie și că situația din Parcul Șipote putea fi semnalată de cetățeni care să transmită fotografii Primăriei prin intermediul aplicației.

Cușnir s-a întrebat ce face Poliția Locală și de ce nu semnalează aceste pericole publice, dar și de ce nu au existat discuții între responsabilii din Primăria Suceava cu cei ai Direcției Silvice Suceava pentru a soluționa problema întrucât reprezintă un pericol pentru cetățeni.

„Au trecut zece zile de la furtuna care a rupt acei copaci și nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Cușnir.

Subiectul Zilei – Parcul Sipote a devenit o ruina

Liderul PSD Suceava, Dan Cusnir – Live din parcul Sipote cu Amintiri din copilărie

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 28. Juli 2020

El a atras atenția că nu contează că parcul este în administrarea Direcției Silvice Suceava pentru că este o zonă prin care se plimbă sucevenii și că locuitorii Sucevei trebuie să fie o prioritate pentru administrația locală.

Cușnir este convins că administrația locală sucevenă nici nu știe situația din această zonă.

„Nu au de unde să știe pentru că aplicația Suceava City App nu funcționează, Poliția Locală nu-și face treaba, Domeniul Public nu-și face treaba”, a spus Cușnir.

El a mai declarat că de opt luni de când Guvernul PNL este la conducere nu a reușit să adopte Hotărârea de Guvern prin care se transferă acest parc în administrația Primăriei Suceava, menționând că proiectul de HG fusese elaborat de Guvernul PSD și că urma să fie supus adoptării.


Intră acum și în grupul de