Mirela Adomnicăi despre primarii care au plecat din PSD Suceava și candidează de la PNL: Acest traseism politic a fost condamnat și de președintele Iohannis ceea ce înseamnă o notă proastă pentru cei care au racolat acești primari în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a apreciat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că județul Suceava a fost nominalizat din nou negativ ca județul unde sunt traseiști politici, fapt condamnat chiar de președintele Klaus Iohannis.

„ Am urmărit aseară conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis care a condamnat traseismul politic și mi s-a părut neplăcut pentru noi, ca județ, având în vedere topurile nefericite în care se încadrează. Din nou s-a invocat județul Suceava într-o conotație negativă din perspectiva traseismului politic, traseism care a fost condamnat și de președintele Iohannis ceea ce înseamnă o notă proastă pentru cei care au racolat acești primari în județul Suceava”, a spus Mirela Adomnicăi.

Ea a spus că regretă că foștii ei colegi au ales această cale și această variantă, dar că pe de altă parte, formulele pe care PSD le-a găsit, ce-i drept, pe ultima sută de metri, vor face „o figură frumoasă”, iar primarii care au părăsit PSD vor avea o surpriză neplăcută.

„Este decizia dumnealor, dar în momentul în care ai făcut parte dintr-o echipă, cu bune și cu rele, dacă iei decizia să schimbi echipa, corect este să porți o discuție principială. Argumentat sau nu, ai luat decizia să pleci, dar o comunici de așa natură să lași loc de „Bună ziua” ceea ce unii colegi nu au făcut”, a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că formulele găsite au surprins-o în mod plăcut.

„Sunt convinsă că vom face o figură foarte frumoasă, inclusiv în aceste localități unde primarii, foștii noștri colegi, au ales să candideze din partea altui partid. Vor avea și dumnealor o supriză. Pentru ei va fi neplăcută”, a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că dacă va fi aleasă președinte al CJ Suceava va colabora foarte bine cu toți primarii din județ pentru că este interesată de comunitatea pe care fiecare primar o reprezintă.


Intră acum și în grupul de