Bogdan Codreanu(PMP) și-a depus candidatura la președinția CJ Suceava: Niciodată nu trebuie să existe „nu se poate” atunci când este vorba despre oameni și nevoile lor


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a anunțat, vineri, că și-a depus candidatura la BEJ Suceava

„Mizez pe toți locuitorii județului Suceava, pe înțelegerea majorității care știe foarte bine că întotdeauna în administrația publică locală vorbesc faptele și nu vorbele”, a spus Codreanu.

El a menționat că este convins că majoritatea așteaptă de la echipa PMP Suceava să spună ce are de gând să facă și să arate ceea ce a realizat și a precizat că a realizat ca cele mai frumoase școli să fie la sat și nu la oraș, iar cele mai bune asfaltate drumuri sunt la sat și nu la oraș.

”Niciodată nu trebuie să existe nu se poate atunci când este vorba despre oameni și nevoile lor”, a spus Codreanu.

El a transmis un mesaj contracandidaților săi: „Am plecat la drum cu o echipă care este de neînvins și cu bunul Dumnezeu care nu a pierdut nicio bătălie”.

Liderul PMP Suceava, Marian Andronache a spus și el că este convins că sucevenii vor altceva, că epidemia a resetat clasa politică și a schimbat gândirea politică a sucevenilor

El a făcut un apel primarilor din județ cărora le-a transmis că este convins că aceștia își doresc un președinte de Consiliu Județean din rândul primarilor.

„Sunt convins că acest om va ști să vă asculte doleanțele. Ați văzut cu toții cum arată Pojorâta și știu că vă doriți ca localitățile voastre să arate la fel de bine. Cine vă poate asculta și cine poate face cel mai bine acest lucru decât persoana care a reușit să facă lucrurile acestea în comuna lui”, a spus Andronache.

El preconizează că alegerile din acest an vor fi cu mari surprize și speră ca marea surpriză să fie la alegerea președintelui Consiliului Județean.

Andronache i-a transmis lui Bogdan Codreanu ca în calitate de președinte al CJ Suceava să lase specialiștii să vorbească și să nu vorbească în locul medicilor, în locul profesorilor, în locul asfaltatorilor pentru că aceștia știu ce e cel mai bine în domeniile lor.


Intră acum și în grupul de