Florin Sinescu, candidatul Pro România la funcția de primar al Sucevei: Suntem o echipă tânără ce va realiza restartul municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect al județului Suceava, Florin Sinescu, și-a înscris, vineri, candidatura la funcția de primar al Sucevei din partea Pro România, iar echipa lui și-a înscris candidaturile pentru Consiliul Local.

„Alături de mine este o echipă din 29 de candidați, oameni din toate cartierele Sucevei, cu care să venim în Consiliul Local cu restartul municipiului Suceava în ceea ce privește zona economică pe care ne-o dorim atât de mult dezvoltată”, a spus Sinescu.

El a explicat că fiecare cartier sucevean va fi reprezentat de un consilier local Pro România astfel încât problemele identificate în cartiere să ajungă imediat pe agenda primarului și a Consiliului Local.

„Suntem o echipă tânără care va aduce acel plus și acel element de noutate care înseamnă aplecare către problemele cetățenilor”, a spus Sinescu.

El a precizat că ținta Pro România este câștigarea funcției de primar al municipiului Suceava și un număr de opt consilieri locali.

„Suntem o echipă frumoasă care să aducă schimbarea în municipiul Suceava”, a spus Sinescu.

Președintele organizației județene sucevene a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că este un moment important pentru Pro România fiind prima competiție locală pentru Pro România, partid înființat în urmă cu doi ani, un partid care vrea să se afirme și care deja a avut două bătălii electorale în urma cărora a obținut rezultate bune și că a crescut în încrederea electoratului.

„Așa cum văd echipa lui Florin, la Suceava putem face o surpriză extrem de plăcută, după 16 ani de Primărie cu Ion Lungu, după un miliard de euro cheltuiți în Suceava.  Foarte multe proiecte sunt doar pe hârtie, doar pe planșe, mă refer la stadionul care nu are nocturnă, sala polivalentă care e doar în planșe și nu în realitate, la bulevarde modernizate, la transport public de calitate, la integrarea zonei metropolitane așa cum trebuie”, a declarat Nechifor.

El a spus că strategia Pro România este ca orașul să se lărgească, să existe o respirație administrativă și nu o închistare în care fiecare este cu proiectul lui.

„Au trecut prea mulți ani în care lucrurile nu s-au dezvoltat”, a spus Nechifor  


Intră acum și în grupul de