Ioan Bălan: Viziunea Mirelei Adomnicăi privind dezvoltarea județului Suceava este greșită. Ne dă ca model principal Vasluiul, în timp ce noi vorbim de modele liberale de succes ca Oradea, Arad sau Cluj//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a apreciat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că este sceptic în privința unui rezultat bun pe care să îl obțină candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, pentru că se pare că aceasta are consiliere greșită.

„Mirela Adomnicăi este un candidat care a primit totul de la PSD și care este astăzi în situația să dea ceva înapoi partidului. E o promisiune pe care a făcut-o PSD-ului și de care nu se va putea ține. Vom vedea în perioada următoare ce va fi”, a spus Ioan Bălan.

Deputatul liberal a arătat că Mirela Adomnicăi nu a întors partidului mult din ceea ce a primit.

„E un actor politic care a primit totul de la partid, fără să întoarcă prea mult înapoi. Asta e părerea mea. E o analiză personală”, a spus Bălan care a arătat că pe lângă faptul că a fost parlamentar, ea a fost, tot pe decizie politică, director al unor instituții descentralizate.

El crede că Mirela Adomnicăi poate crea „un deranj” doar la final de campanie în interiorul PSD când se va face o analiză a candidaturii sale.

„PSD a scos în față un candidat care a fost pregătit prin funcția pe care a avut-o înainte, de prefect, dar un candidat care, vreau să cred, că nu este bine sfătuit. O cunosc pe Mirela Adomnicăi și știu că poate, dar campania pe care o face parcă o face împotriva domniei sale. Ies eu cu o declarație și spun că administrația liberală are corespondență cu primari de Oradea, de Arad, de Timișoara, de Cluj și, în contrapondere, vine doamna Mirela Adomnicăi și ne dă ca model principal Vaslului, ultimul județ din Uniunea Europeană la nivel de dezvoltare. Nu cred că Vaslului trebuie să fie modelul pentru noi”, a spus Bălan.


Intră acum și în grupul de