Cătălin Nechifor (Pro România): Alexandra Harja Samsonescu este ceea ce așteptă sucevenii pentru președinția CJ Suceava. E tânără, nu e din generația trecută, nu a făcut politică, a dovedit abilități antreprenoriale și, într-adevăr, poate schimba ceva în Suceava.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a anunțat, luni, candidatul Pro România pentru funcția de președinte al CJ Suceava, care este tânăra Alexandra Harja Samsonescu, antreprenor sucevean, arătând că aceasta se înscrie în profilul solicitat de suceveni pentru ca împreună județul să fie remontat.

„E momentul unei schimbări. Acum, am înțeles foarte mulți că e momentul unei schimbări. Nu mai târziu, nu altfel. Astăzi e nevoie de schimbare, o schimbare curajoasă, o schimbare de profil administrativ, o schimbare de generații, pentru un lucru foarte simplu: traversăm un moment greu. Cine nu a înțeles că Bucovina, că Suceava e căzută foarte rău, economic, social, chiar și uman, greșește foarte mult. E nevoie ca măcar noi, care am înțeles lucrul acesta, să venim cu schimbări, să venim cu altceva, să venim cu forță proaspătă”, a spus Nechifor.

Pro România depune listele pentru CJ

Echipa Pro România, filiala Suceava, a depus dosarele ptr CJ și intra in linie dreapta pentru președinția Executivului Județean

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 17. August 2020

El a declarat că schimbarea la Pro România este vizibilă.

„O simțiți, o vedeți, e tangibilă, există, și cred că în 27 septembrie cei care trăiesc în județul Suceava au cu cine vota: cu Alexandra Harja Samsonescu pentru funcția de președinte al CJ Suceava cu echipa Pro România pentru Consiliul Județean și cu candidații noștri de primar din tot județul. E o opțiune firescă, o opțiune bună”, a spus Cătălin Nechifor.

El a arătat că Pro România și-a propus să nu vină în această perioadă cu atacuri, cu acuzații.

„Fac ceilalți destul și PSD și PNL și alte partide. Vin cu teme de atac. Se atacă zi de zi și sâmbăta și duminica. Nu ne-am săturat? Nu e prea mult? Nu suntem prea jos căzuți cu toată societatea suceveană, bucovineană. Au trecut momente dificile peste noi și de-a lungul timpului. Unitatea a fost cea care a scos Bucovina din marasm, echipa a fost cea care a schimbat profilul, viața noastră de-a lungul timpului. Cred că astăzi, în 2020 Pro România dovedește unitate, dovedește echipă, dovedește schimbare, dovedește proiect, dovedește curaj”, a spus Cătălin Nechifor.

El a mulțumit Alexandrei Harja Samsonescu pentru că a avut curaj și s-a implicat în această competiție electorală.

„La 30 de ani, o tânără antreprenor, care și-a făcut o afacere din care trăiește bine și ea și familia ei, și a început-o de la zero, cu mult curaj, cu multă determinare, o tânără care are o afacere nu doar la nivel județean, ci național și chiar est-european, vine cu forța proaspătă, cu curajul, cu determinarea, cu priceperea, cu dorința de a face altceva, de a schimba astăzi Suceava”, a declarat liderul sucevean al Pro România.

El a subliniat că are foarte multă încredere în acest proiect și a adăugat că anunțul nu e o surpriză.

„De doi ani, din 17 mai 2018, spun că la CJ Suceava îmi doresc un tânăr care nu e din generația trecută, un tânăr care nu a făcut politică, un tânăr care a dovedit abilități antreprenoriale și care poate, într-adevăr, schimba ceva în Suceava”, a declarat Nechifor.

El a arătat că alternativele sunt Gheorghe Flutur, la 61 de ani, care a lucrat toată viață în sistemul public, de la inginer silvic, la președinte de CJ, senator, sau Mirela Adomnicăi, la 51 de ani, toată viața a lucrat în zona publică de la jurist la Cooperativa Meșteșugărească la director la Șomaj, director la Pensii, director la Muncă, deputat, iar la USR candidează un domn de 64 de ani, fost comunist, fost director la Rulmentul  care a falimentat în vremea sa.

În comparație cu aceștia, Nechifor a prezentat-o pe Alexandra Harja Samsonescu care administrează o afacere, dă de muncă unor oameni și are o cu totul altfel de abordare.

„Suntem altfel decât ceilalți”, a conchis Nechifor.


Intră acum și în grupul de