O autoutilitară căutată de autoritățile din Italia pentru confiscare a fost depistată în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au depistat duminică o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter care figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Italia, anunță purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, Iulia Stan.

Concret, în jurul orei 14:15, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 34 de ani.

Acesta conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare din Polonia.

Controlul a arătat că vehiculul figurează ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia, în data de 28 iulie 2020. Totodată s-a constatat că, ștampila care atestă valabilitatea I.T.P. și  asigurarea tip carte verde sunt false.

Autoutilitara marca Mercedes Benz Sprinter, în valoare de 96.600 lei (peste 20.000 de euro), a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuireuz de fals și punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de