Bogdan Codreanu(PMP) consideră că un președinte de Consiliu Județean trebuie să fie prezent în teren și să asculte soluțiile profesioniștilor: Din birou toți știu, dar în teren datele se schimbă


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Bogdan Codreanu, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în județ s-au realizat unele investiții, dar că nu s-a acționat suficient pentru punerea lor în valoare.

El a exemplificat cu Aeroportul Suceava unde s-au făcut ceva investiții, dar că primește numeroase semnale din Spania pentru că sucevenii nu au o cursă spre această destinație.

„Acest aeroport poate fi dezvoltat. Acest aeroport, printr-un parteneriat corect și transparent, te poți așeza la masă cu marile companii cu care nu doar să faci figurație la presă, ci să se transforme în fapte”, a spus Codreanu.

  El a arătat că în ceea ce privește Spitalul Județean Suceava, PMP nu va accepta să fie transformat în spital Covid-19.

„Ne dorim ca acel spital de peste drum, unde se tot vorbește de acele pasarele, tot felul de metode de a se ajunge mai repede fără să se încurce circulația, să fie de sine stătător în direcția aceasta”, a spus Codreanu.

El a spus că sunt cadre medicale profesioniste, iar angajații au stat pe baricade în pandemie, iar politicienii ar fi trebuit să-i lase să-și facă treaba.

Codreanu a menționat că știe despre ce vorbește pentru că soția sa e medic la Câmpulung Moldovenesc și că știe cum a fost dusă această luptă cu noul coronavirus.

În ceea ce privește depozitul ecologic din Pasul Mestecăniș, aflat pe raza comunei Pojorâta al cărui primar este, Bogdan Codreanu a arătat că va aștepta decizia instanței.

El a arătat că depozitul din Pasul Mestecăniș a fost decis de CJ Suceava când președinte era Gavril Mîrza și că proiectul a fost continuat și sub președinția CJ Suceava a lui Gheorghe Flutur.

Bogdan Codreanu – LIVE la Subiectul Zilei

Candidatul PMP Suceava pentru funcția de președinte al CJ, Bogdan Codreanu prezinta strategia pentru câștigarea alegerilor locale

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 24. August 2020

Bogdan Codreanu a declarat că dacă va ajunge președinte al CJ Suceava promite că dacă depozitul respectiv va deveni funcțional nu va afecta sub nicio formă mediul din ceea ce privește poluarea.

Codreanu a spus că va fi un președinte de CJ Suceava care știe și cum e să fi primar care a stat la ușa președintelui de CJ pentru a prezenta anumite situații și soluțiile avute în vedere și a plecat dezamăgit.

„Din birou toți știu, dar în teren datele problemei se schimbă. Aceste lucruri trebuie tratate cu seriozitate. După 12 ani de primar al comunei Pojorâta, recunosc că nu le-am învățat pe toate, mai am de învățat de la echipa mea de profesioniști din Primărie, dar în același timp o spun că am capacitatea să mă așez la masă cu profesioniștii și am încredere în ei să alegem soluția cea mai bună”, a spus Codreanu.

El a subliniat că CJ Suceava are foarte mulți profesioniști care trebuie lăsați să-și facă treaba și să nu fie amestecați cu politicul, cu întâlnirile electorale, sau cu căratul în stânga sau în dreapta.


Intră acum și în grupul de