Polițiștii au extins cercetările în cazul tânărului mort într-o pădure din zona Mănăstirea Humorului. Acesta împreună cu tatăl său tăiau un arbore nemarcat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni continuă cercetările în cazul tânărului din Mănăstirea Humorului, care a murit lovit de rădăcina unui molid într-o pădure din zona localității menționate.

Reamintim că în data de 21 august, un tânăr (31 ani) și-a pierdut viața lovit de rădăcina unui molid rupt și pe care tatăl său îl secționa cu un motofierăstrău. Detaliile acestui caz le-am relatat aici.

Concret, în urma efectuării necropsiei cadavrului, Serviciul de medicină legală Suceava a constatat că moartea tânărului a fost una violentă, ca urmare a asfixierii mecanice prin compresie toracică, cu părți de arbori în cădere.

Trupul neînsuflețit prezenta echimoze și escoriații la nivelul feței, membrelor, fracturi de osteo-toracice, contuzii și hemoragii de viscardio-toracice.

Pe lângă asta, polițiștii au stabilit că tânărul și tatăl său au tăiat un arbore de esență rășinoase care nu era marcat și fusese doborât de fenomene ale naturii, cu un diametru la cioată de 24 cm.

În aceste condiții, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ”tăiere ilegală de arbori” și  ”ucidere din culpă”, ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii postului de poliție Mănăstirea Humorului.


Intră acum și în grupul de