Gheorghe Flutur, replică acidă pentru Ioan Stan: Nu aveţi cum să înțelegeți cum e cu investițiile în județ, atâta timp cât propria investiție a devenit o dărăpănătură de grajduri la Spătăreşti. Lăsaţi Suceava să se dezvolte sub administraţia liberală și nu mai staţi în tufişuri să atacaţi că deveniţi din ce în ce mai penibil.


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, sâmbătă, o replică acidă președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, arătând că acesta nu poate să înțeleagă investițiile din județ, că a blocat finanțarea județului Suceava și că încearcă să falsifice realitatea crizei sanitare care a afectat județul Suceava pentru a-l ataca pe Flutur.

Vă prezentăm integral replica lui Gheorghe Flutur față de declarațiile senatorului PSD Ioan Stan:

„Aţi ales greşit poziţia de purtător de cuvânt al PSD domnule Stan. Observ că aveţi tot mai puţini suceveni „pro” în ceea ce spuneţi… De ce nu aţi avut curaj să vă confruntaţi cu mine în aceste alegeri? Aţi bâlbâit lansarea candidaţilor proprii, aşa cum aţi blocat şi finanţarea judeţului Suceava. Aţi sperat că pandemia vă va ajuta, că va fi doar în judeţul Suceava pentru a putea arăta spre mine. Din păcate este în toată ţara, şi în judeţe cu administraţie PSD. În municipiul Bucureşti, dar şi în Argeş şi  Dâmboviţa, judeţe care trec prin momente grele, la fel cum a trecut şi Suceava. Teoria că dacă i s-ar întâmpla ceva contracandidatului de care sunteţi obsedat vă va face să câştigaţi e o teorie greşită. Nu folosiţi starea de sănătate a unui om încercând să vă urcaţi pe procente, pentru că o să plătiţi electoral. O să discutăm asta la alegerile din 27 septembrie. Ştie populaţia judeţului Suceava cum au stat lucrurile în pandemie, nu cum le falsificaţi voi. Eu aş vreau să vă aduc aminte doar câteva lucruri. Nu aveţi cum să înţelegeţi cum e cu investiţiile în judeţ, atâta timp cât propria investiţie a devenit o dărăpănătură de grajduri la Spătăreşti. A câta oară să vă aduc aminte că judeţul Suceava a ieşit din izolare şi Bucovina a devenit cunoscută după investiţiile mari făcute în judeţ împreună cu administraţia liberală? Vorbesc de drumul Suceava – Vatra Dornei, dar şi de modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, ceea ce a însemnat deschiderea judeţului către lume. Mă refer şi la modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, pe care partidul dumneavoastră ar fi vrut să-l transforme în mall. Mă refer și la pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, blocată ani la rând de guvernarea PSD. Mă refer la deblocarea construcției magistralei de gaze naturale spre Câmpulung şi acum spre Vatra Dornei. Mă refer la deblocarea proiectului de apă şi canal, uitat în sertar de Guvernarea PSD și care a fost deblocat acum de Guvernul PNL. Cel mai mare proiect din județ, de aproape un sfert de miliard de euro, de care vor benefica localităţi precum Vicovu de Sus, Suceviţa Marginea, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, dar și multe altele. Mă refer aici la promovarea turismului şi ridicarea Bucovinei la nivel de brand internaţional recunoscut. Mă refer la modernizarea Cetăţii de Scaun a Sucevei la care s-au făcut lucrări ample după mai bine de 100 de ani. Mă refer la modernizarea Muzeului de Istorie şi la Muzeul Ion Irimescu din municipiul dumneavoastră. Și mai nou perspectiva sigură de a se redeschide legătura Sucevei cu ţara şi Occientul, prin autostrăzile A7 Siret – Suceava – Paşcani – Bucureşti şi Autostrada Nordului Suceava – Vatra Dornei – Bistriţa – Dej – Baia Mare – Satu Mare.

Nu vă cer să înţelegeţi aceste lucruri. Nu îmi pierd timpul să vă conving, dar lăsaţi Suceava să se dezvolte aşa cum s-a dezvoltat sub administraţia liberală. Nu mai staţi în tufişuri şi atacaţi, că deveniţi din ce în ce mai penibil. Eu merg înainte hotărât, cu sucevenii şi pentru suceveni”


Intră acum și în grupul de