Un bărbat din Ostra a suferit arsuri pe tot corpul după ce a încercat să dea foc unei movile de resturi de lemn


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani din comuna Ostra a suferit arsuri pe tot corpul după ce a încercat să dea foc unei movile de resturi de lemn.

Potrivit cercetărilor Poliției, vineri după amiaza, bărbatul, care este  cunoscut cu afecțiuni de natură psihică, fiind diagnosticat cu tulburare afectivă bipolară,  efectua curățenie prin curte, a adunat în livada din spatele locuinței o movilă de resturi de material lemnos, rumeguș, cărora intenționa să le dea foc.

Din primele verificări rezultă că acesta a stropit movila de material lemnos cu benzină, iar în momentul în care a dat foc combustibilului, flacăra izbucnită i-a aprins petul din plastic din mână, după care articole vestimentare în partea membrelor inferioare și ulterior a cuprins și articolele vestimentare din partea superioară a corpului, arzând în totalitate.

Bărbatul a fost identificat la fața locului, conștient, prezentând arsuri pe întreaga suprafață a corpului și a fost solicitat un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri, fiind transportat la Spitalul de Urgență Suceava.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală și  cercetările vor fi continuate de lucrătorii Postului de Poliție Ostra, pentru ”vătămarea corporală din culpă”, urmând a se dispune măsurile procedurale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.     


Intră acum și în grupul de