VIDEO// Lucian Harșovschi: În cartierul Obcini au fost amenajate deja 788 de locuri de parcare moderne. Vom continua programul de modernizare de la scara blocului și cu parcări supraetajate


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în cartierul Obcini au fost realizate investiții importante în cadrul proiectului „Modernizarea Sucevei de la scara blocului”.

El a spus că dacă programul acesta nu era blocat timp de doi ani în Consiliul Local de consilierii PSD, ar fi fost finalizat.

Potrivit lui Harșovschi, în municipiu au fost amenajate până acum 2.390 de locuri de parcare din cele  4.364 de locuri de parcare inventariate în 2017 și a explicat că opoziția PSD în Consiliul Local nu a fost justificată arătând că acele spații verzi clamate de social-democrați erau de fapt teren viran pe care erau parcate mașini.

El a menționat că prin acest program de modernizare de la scara blocului au fost amenajate alei, s-au înființat locuri de joacă pentru copii, au fost amplasate platformele moderne îngropate și semi-îngropate de colectare a deșeurilor și că întregul cartier începe să arate ca unul modern, cu mașini parcate civilizat, ordonat, dar și cu spații verzi protejate.

Subiectul Zilei in cartierul Obcini a Sucevei

Cu viceprimarul Lucian Harsovschi in cartierul Obcini al municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 6 septembrie 2020

Lucian Harșovschi a mai declarat că programul de modernizare a cartierului va continua și cu celelalte zone în care nu s-a reușit încă din cauză că proiectul a fost blocat doi ani în Consiliul Local Suceava.

Potrivit viceprimarului, în cartierul Obcini au fost modernizate până acum 780 de locuri de parcare și că programul continuă, inclusiv cu realizarea de parcări supraetajate.

„În cartierul Obcini, din 2019 sunt făcute 788 de locuri de parcare. Avem schițe cu parcări, iar în cartierul Obcini este potențial, inclusiv cu parcări supraetajate pe partea străzii Coposu, pe Duzilor, în zona Dimelectronic unde vom interveni de la anul și vom bugeta”, a spus Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de