Mirela Adomnicăi: Gheorghe Flutur nu are niciun aport la modernizarea DN 18 și mă aștept să fie prezent și la recepția centurii Sucevei, două investiții ce fuseseră abandonate și la care mi-am dat tot interesul, cât am fost prefect, să fie finalizate pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a apreciat, marți, printr-un comunicat de presă, că actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, nu a avut niciun aport la finalizarea drumului național DN 18 la care a fost efectuată, cu întârziere nejustificată, recepția lucrării, arătând că acesta încearcă să-și aroge merite pentru această lucrare finalizată în perioada guvernării PSD, la fel cum este și șoseaua de centură a municipiului Suceava.

„Am asistat din nou la o inaugurare care n-are nimic de-a face cu interesul sucevenilor, ci cu interesul electoral al președintelui Flutur. Drumul național care traversează Ciocănești și Cirlibaba a fost dat în trafic din primăvara anului trecut. De atunci și nu de acum „acest drum deschide o perspectivă turistică și scurtează cu 100 de kilometri distanța dintre Suceava și granița cu Ungaria”. Singurul efort depus de dl. Flutur pentru concretizarea acestui obiectiv a fost prezența sa de ieri, cu scopul de a bifa o nouă apariție electorală în presa locală”, a precizat Adomnicăi.

Candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Suceava, Mirela Adomnicăi, consideră jenantă situția în care s-a poziționat Gheorghe Flutur.

„Dincolo de faptul ca autoritățile au întârziat nejustificat de mult formalitatea recepției lucrării, este jenantă dorința dlui Flutur de a se agăța de orice investiție din județ, indiferent dacă și-a adus sau nu aportul la proiectul respectiv.Recepția la terminarea lucrărilor (și nu finală, care va fi abia după ce expiră 2 ani de garanție, dar nu-i așa, devansăm în scop electoral și recepția finală dacă trebuie) s-a bucurat de participare primarilor comunelor Ciocănești și Cârlibaba”, a arătat Adomnicăi.

Ea a subliniat că dincolo de promovarea electorală a celor doi primari, care nici ei n-au avut vreo contribuție, a fost bine până la urmă pentru că unul dintre ei a mulțumit și constructorului care, prezent fiind la fata locului, n-a ,,avut nimic de spus” pentru că acesta nu candidează.

„Dar candidează dl Flutur și mă aștept să se prezinte inclusiv la recepția centurii ocolitoare a Sucevei,  deși și aceasta a fost dată în trafic în cursul anului trecut, degrevând astfel traficul din municipiu.Ca prefect, m-a interesat ca lucrările abandonate pe care le-am găsit sa fie finalizate și sucevenii să beneficieze de ele. Ceea ce s-a întâmplat și circulăm pe cele două investiții „istorice” încă din 2019.Pe dl Flutur, ca președinte al Consiliului Județean, l-a interesat în acest mandat doar imaginea sa și mai puțin binele sucevenilor. #Destul! E timpul pentru Suceava!”, a conchis Mirela Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de