Flutur: A fost recepționat și ultimul tronson al șoselei de centură a Sucevei și sper că vom obține cât mai repede finanțare pentru a doua rută ocolitoare. Mi-am asumat înființarea unității de coordonare a construirii viitoarelor rute ocolitoare pentru municipii și orașe din județ

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că după ce luni s-a semnat recepția finală la DN 18, marți  a fost recepționat și ultimul tronson al șoselei de centură a municipiului Suceava, cel care face legătura E85/DN 2, prin Moara, cu DN 17.

El a reamintit că Guvernul Orban a mai alocat 23 milioane lei pentru a se putea finaliza centura Sucevei, unde au fost necesare o serie de lucrări privind siguranța și semnalizarea traficului.

„Acum, sper că vom obține cât mai repede finanțare pentru următorul inel al centurii, de la intrarea în Suceava până la drumul care face legătura cu Botoșaniul, în zona Aeroportului”, a spus Flutur.

El a subliniat că PSD a blocat cam tot ce trebuia făcut în județ.

„Orice ar spune unii, m-am implicat în realizarea acestei centuri, până în 2012 fiind executată în proporție de peste 85%, după care guvernele PSD au blocat finalizarea acestei investiții, așa cum a blocat cam tot ce trebuia făcut în județul Suceava”, a declarat Flutur.

Președintele CJ Suceava a mai arătat că și-a asumat oficial și coordonarea realizării centurilor ocolitoare din județ.

„Ca om responsabil mi-am asumat, oficial, în ultima ședință de Consiliu Județean, să înființez o unitate de coordonare a construirii viitoarelor rute ocolitoare pentru municipii și orașe din județul Suceava”, a conchis Flutur.