Victor Ponta vrea o stângă politică unită și modernă, dar nu cu un PSD rămas cu ideile din vremea lui Dragnea și Dăncilă: Pro România se luptă acum cu PNL și PSD se luptă cu Pro România. Asta e realitatea și o regret, dar nu am cum să o schimb.


Intră acum și în grupul de

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Suceava, că și-ar fi dorit o stângă politică unită în toată țara, dar că acum Pro România se bate cu PNL, iar PSD cu Pro România.

„Mi-aș fi dorit ca stânga să fie unită în toată țara în lupta cu PNL. Lucrul acesta nu a fost posibil și nu din cauza Pro România, ci pentru că la PSD a rămas aceeași idee de pe vremea lui Dragnea și a Vioricăi Dăncilă că trebuie să ne luptăm cu Pro România. Nu contează că ne bate PNL, noi trebuie să ne luptăm cu Pro România”, a spus Ponta.

El a arătat că ceea ce face PSD acum este greșit.

„Cred că dacă vrem, la un moment dat, să contăm în politică și nu doar să criticăm, o să fie nevoie de această stângă unită și modernă. Să faci o stângă unită cu lucruri rele rămase din trecut? Nu! Asta nu o să o facem niciodată. Dar ca să ne luptăm împreună cred că este soluția cea mai bună. Azi când vorbim, Pro România se luptă cu PNL și PSD se luptă cu Pro România. Asta e realitatea și o regret, dar nu am cum să o schimb”, a spus liderul Pro România.

Conferința de presa Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta este la Suceava și susține o conferința de presa la sediul partidului

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 septembrie 2020

El a subliniat că el crede că stânga ar trebui să fie unită în bătălia cu PNL-USR, dar că, deocamdată, Pro România se bate cu PNL, iar PSD cu Pro România.

Victor Ponta a mai spus că ultima lovitură a PSD este că parlamentarii PSD au introdus un proiect de lege prin care reprezentanții Pro România să fie scoși din secțiile de votare.

„Asta ca să fie clar cum e cu alianțele și cum luptăm împreună. Eu mă bat cu PNL, ei mă înjunghie pe la spate”, a conchis Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de