Victor Ponta: Acum am fi avut nevoie de un guvern care să se ocupe de sănătate, să se ocupe de școală, să se ocupe de firme și nu de alegeri. Nu avem așa ceva


Intră acum și în grupul de

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Suceava, că guvernul trebuia să se ocupe de sănătatea populației, de deschiderea școlilor în siguranță și de salvarea firmelor românești, dar că preocuparea guvernului liberal este doar pentru alegeri.

„Sunt momente când doar efortul individual nu ajunge și o să vedeți în continuare că este nevoie, pe zona economică în special, de sprijin guvernamental. Nu e un moment în care să zici că fiecare se descurcă cum poate. Asta am făcut cât am fost prim ministru și am încercat să arăt că există sprijin guvernamental pentru toate situațiile de criză și asta trebuie făcut și în continuare”, a spus Ponta.

El a arătat că nu este rău ca cineva să critice pentru că este important ca cineva să spună lucrurile și să dea soluții, dar că guvernul actual din păcate nu le-a aplicat.

Ponta apreciază totodată că și campania electorală este un risc inutil în această perioadă și că foarte mulți care fac campanie, foarte mulți dintre cei din secțiile de vot, foarte mulți dintre cei care vor avea legătură cu procesul electoral din păcate se vor îmbolnăvi.

„Eu cred că în această perioadă ar fi trebuit să ne folosim toate resursele pentru începutul școlii, pentru faptul că vine sezonul rece și toți medicii îmi spun că se vor suprapune gripele sezoniere peste pandemia de Covid, dar banii Guvernului și eforturile Guvernului sunt pentru alegeri în loc să fie pentru ceea ce ar fi trebuit cu adevărat”, a spus Ponta.

Conferința de presa Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta este la Suceava și susține o conferința de presa la sediul partidului

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 septembrie 2020

El consideră că alegerile nu erau prioritate.

„Cred că sănătatea este cea mai importantă, că modul în care începem școala e cel mai important, cred că modul în care salvăm firmele românești, cele care au prins un pic de cheag, un pic de pornire în ultimii ani și care acum sunt pe marginea prăpastiei, iar la urma listei cred că sunt și alegerile. Cred că am fi avut nevoie acum de un guvern care să se ocupe de sănătate, să se ocupe de școală, să se ocupe de firme și nu de alegeri. Nu avem așa ceva”, a concluzionat Ponta.


Intră acum și în grupul de