Ioan Bălan: Din două în două zile venim cu un proiect nou. Am convingerea că în următorii patru ani primarul Ion Lungu va dezvolta noi proiecte importante pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan, vicepreședinte regional al PNL, a apreciat, vineri, la inagurarea diviziei electrice a TPL Suceava, activitatea primarului Sucevei, Ion Lungu, care a realizat multe proiecte în beneficiul sucevenilor.

„Din două în două zile venim cu un proiect nou. Mă bucur că fac parte din această echipă, echipă care, la Suceava, a reușit performanță administrativă și vedem că astăzi se coc marile proiecte, unul fiind cel al autobuzelor electrice”, a spus Ioan Bălan.

El și-a exprima convingerea că și în următorii patru ani primarul Ion Lungu va dezvolta proiecte importante pentru suceveni.

„Îi mulțumesc primarului Ion Lungu pentru munca depusă în anii aceștia și am convingerea că și în următorii patru ani proiecte importante vor fi dezvoltate și vom fi împreună să vorbim despre ele și să le predăm cetățenilor care și-au pus speranța în noi”, a spus Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de