Marian Andronache (PMP): Sucevenii au nevoie de un Spital Municipal numai pentru ei la care să poată apela fără să le fie frică


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP pentru funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, consideră că Suceava are nevoie de un Spital Municipal numai pentru suceveni, la care aceștia să poată apelă fără să le fie frică.

Marian Andronache a spus că în momentul de față sucevenii se tem să meargă la Spitalul Județean pentru că există pericolul contaminării cu virusul Sars-Cov-2, și nu numai.

„Suntem printre puținele municipii reședință de județ care nu au un spital propriu. Fugim la Iași, la Cluj, la Târgu Mureș. Nu avem loc și nu e timp ca sucevenii să fie tratați din punct de vedere medical cu prioritate la ei acasă. Asta trebuie să se schimbe”, a declarat Marian Andronache.

El a spus că în funcția de primar vrea să acceseze fonduri europene pentru construire și dotare cu aparatură modernă, vor fi alocați bani pentru personalul medical și vor fi construite centre medicale de permanență în fiecare cartier.

„Toate astea pentru a nu mai sta ore în șir la coadă la urgențe pentru probleme medicale minore pentru că putem avea medici la dispoziția noastră aproape, în cartier, 24 de ore din 24.  Persoanele vârstnice nu vor mai fi singure pentru că trebuie să avem grijă de ele, prin construirea primul centru de îngrijire dedicat lor din municipiul Suceava, ceea ce înseamnă asistență medicală, hrană, confort, activități de socializare, special pentru părinții și bunicii noștri rămași singuri”, a declarat candidatul PMP pentru Primăria Suceava.

Marian Andronache a spus că prin toate acestea își dorește să facă din Suceava un oraș SĂNĂTOS, un oraș EUROPEAN, un oraș de nota 10 (zece).

„Dar singur nu pot. Voi reuși împreună cu sucevenii și cu echipa mea de consilieri. ÎMPREUNĂ CONTĂM!  Dacă vrei un oraș sănătos, votează Marian Andronache primar și echipa Partidului Mișcarea Populară la consiliul local”, a încheiat Andronache.


Intră acum și în grupul de