Senatorul PSD Ioan Stan: Gheorghe Flutur încearcă să atragă atenția asupra sa sub orice chip, ca un copil răzgâiat, însușindu-și munca altora sau inventând povești despre ce va face, uitând că se află la finalul unui mandat în care n-a demonstrat nimic


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, încearcă să câștige încă un mandat la conducerea CJ Suceava cu sintagma „vom face” deși a arătat că în ultimii patru ani nu a demonstrat nimic.

„Președintele Consiliului Județean Suceava încearcă la rândul lui să fie ironic, după ce s-a transformat în subiect de glumă la nivel județean prin proiectele fantasmagorice promovate și prin inaugurările făcute proiectelor finanțate prin banii acordați de guvernul PSD”, spune Ioan Stan într-un comunicat de presă.

El a consideră că e „chiar jenant” să te promovezi prin munca altora și singurele tale proiecte să se afle sub sintagma „vom face”, dar că se pare că președintele CJ Suceava nu înțelege acest aspect.

„Numai că ironiile sale nu fac să râdă pe nimeni. Se poate ca unii să zâmbească de milă, pentru că este rușinos să vezi un om în toată firea cum încearcă să atragă atenția asupra sa sub orice chip, ca un copil răzgâiat, însușindu-și munca altora sau inventând povești despre ce va face”, a adăugat Ioan Stan.

El a apreciat că Gheorghe Flutur, în campania electorală, nu a făcut nimic altceva decât să taie panglica unor proiecte finalizate datorită finanțărilor asigurate de guvernul PSD și să povestească despre ce va face dacă va ieși din nou președinte al CJ, uitând că se află la finalul unui mandat în care n-a demonstrat nimic.

„Nici măcar că are trecere la guvernul PNL, acest lucru fiind evident mai cu seamă pe perioada stării de urgență când colegii lui aflați la guvernare n-au ajutat cu nimic Suceava. Tot domnia sa, pozând într-un om foarte ocupat, ne informează că „nu are timp de bancuri”. Spre bucuria sa, îl informăm că începând de pe 28 septembrie va avea suficient timp să se ocupe și de asta, poate chiar să scrie cărți umoristice și îndrăznim să-i sugerăm un prim titlu pentru cariera sa de umorist: „Mari realizări ale mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Suceava”. ”, a conchis Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de