Mirela Adomnicăi anunță analiză și schimbări în PSD Suceava: Rezultatul ne arată că trebuie să schimbăm strategia și să ne schimbăm echipele din județ. E nevoie să avem o deschidere mai mare și să devenim mai interesanți pentru cei tineri


Intră acum și în grupul de

Mirela Adomnicăi, fostul candidat al PSD  pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a declarat la Analiza de Seară de la News Bucovina că după finalizarea statisticilor privind rezultatul votului din alegerile locale de duminică PSD Suceava va face o analiză și va stabili măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor.

„ Să vedem dacă s-a greșit, unde s-a greșit și cum s-a greșit. Viața merge mai departe. Există viață și după alegeri”, a spus Adomnicăi.

Ea a precizat că după periplul prin județ unde s-a întâlnit și a discutat cu toți candidații PSD s-au legat multe în această perioadă și că o preocupă mai mult partea de construcție în ceea ce înseamnă organizațiile PSD din județ.

„Noi am avut acea situație specială. Cu câteva zile înainte de depunerea candidaturilor am fost părăsiți de unii dintre colegi și a trebuit să improvizăm, să găsim candidați care să facă liste complete. Am rămas fără organizații și să construim în jurul candidaților care, în condițiile date, au obținut un scor mai mult decât rezonabil”, a spus Adomnicăi.

Ea este de părere că PSD Suceava va trebui să facă mai multe schimbări.

„Rezultatul ne arată că trebuie să schimbăm strategia și să ne schimbăm echipele din județ. E nevoie să avem o deschidere mai mare și să devenim mai interesanți pentru cei tineri”, a spus Adomnicăi.

Analiza de Seară – invitat Mirela Adomnicăi

Mirela Adomnicăi iese cu fruntea sus din competiția cu Gheorghe Flutur! Ce urmează?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 28 septembrie 2020

Supriza cea mai plăcută a fost candidatul de la Bogdănești care la 27 de ani a câștigat alegerile, a spus Adomnicăi menționând că un tânăr dintr-un partid mai mic a câștigat alegerile la Salcea.

„Tinerii trebuie să vadă că se poate. Important este să înceapă cu ceea ce este obligatoriu: să se implice în politică și să convingă”, a declarat Mirela Adomnicăi.

A a subiniat că se va face o analiză pentru toate organizațiile.

„Va trebui să schimbăm mai multe și în ceea ce privește interfața partidului și pe partea de comunicare și imaginea unor purtători de mesaje”, a declarat Mirela Adomnicăi menționând că va trebui ca mesajul PSD să ajungă și în mediul online mai bine.

Ea consideră că e nevoie ca în PSD să se regăsească inclusiv în colegi noi, tineri.

„Tinerii nu sunt încă motivați și chiar resping, nu numai implicarea în politică, ci chiar și mersul la vot, neregăsindu-se într-un profil de candidat. După analiza pe care o vom face aici vom găsi soluții și cu colegi noi și cu preluarea unor organizații de alte persoane să maximizăm rezultatele pentru că dacă vom avea alegeri parlamentare la termen timpul este foarte scurt”, a spus Mirela Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de