Bogdan Codreanu explică demisia din prim-vicepreședinte al PMP Suceava și transmite un mesaj ferm: Eu nu sunt vasalul nimănui. Eu nu negociez pe la spate cu alte partide sau cu alți lideri politici în detrimentul partidului și echipei mele//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Bogdan Codreanu a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PMP Suceava pentru că obiectivul asumat în campania electorală, respectiv ca PMP să fie factor de decizie în Consiliul Județean Suceava nu s-a realizat întrucât PNL a câștigat și președinția CJ Suceava și majoritatea în Consiliul Județean Suceava.

El a spus că nu se agață de nicio funcție, că își respectă partidul și colegii cu care a bătut județul în lung și în lat.

„Ca să fiu sincer până la capăt, din toată această bătălie, Bogdan Codreanu este câștigător. Mi-am făcut foarte mulți prieteni, am reușit și cunoscut nevoile și problemele cetățenilor și votanților din județul Suceava și țin să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat, care au avut încredere în Ioan Bogdan Codreanu și în echipa sa”, a spus fostul candidat PMP la președinția CJ Suceava.

El a subliniat că prin demisie nu înseamnă că și-a luat bagajele din partid, ci a dorit să arate că politica se poate face și în alt fel.

„Era normal ca mandatul meu de prim-vicepreședinte să fie pus pe masă pentru că nu mă agăț de nicio funcție”, a spus Codreanu.

„Sunt un om corect: pierd, câștig, eu nu-mi încalc cuvântul. Am transmis că dacă nu vom ajunge factor de decizie în Consiliul Județean Suceava, Ioan Bogdan Codreanu își pune mandatul de prim-vicepreședinte pe masă”, a spus fostul lider PMP Suceava.

El a arătat că celelalte povești, cum că Gheorghe Flutur ar fi pus condiții la PMP ca Bogdan Codreanu să-și dea demisia și să dispară din PMP nu au nicio legătură cu realitate.

„Poate s-a gândit în mintea lui la chestiunea asta, dar eu îl anunț că Bogdan Codreanu nu dispare din județul Suceava și din comuna Pojorâta”, a spus Codreanu.  

Bogdan Codreanu LIVE la Subiectul Zilei

Primarul Bogdan Codreanu – LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 4 octombrie 2020

El a subliniat că oricum, partidul trebuie să rămână în picioare.

„Cu Bogdan Codreanu sau fără Bogdan Codreanu, PMP la Suceava trebuie să meargă înainte și să țină steagul sus. Nu mă intersează ce fac ceilalți lideri din PMP Suceava. Poate pentru ei, patru consilieri locali la Suceava fără viceprimar înseamnă un lucru bun. Pentru mine, nu. Așa cum nu mi se pare corect că nu am realizat la Consiliul Județean să fim acolo, să avem putere de decizie, nu să centreze Flutur și tot el să dea cu capul. Eu nu pot să diger aceste lucruri. Eu sunt un campion. Eu am câștigat la Pojorâta. Pojorenii mi-au demonstrat, prin votul lor, că vor să rămân acasă, pentru că voturile pentru CJ au fost mult mai puține decât celelalte, iar eu față de echipa cu care am luptat și voi lupta în continuare vreau să fiu corect și sincer”, a spus Codreanu.

El a mai declarat că lucurile vor trebui discutate în cadrul Comitetului Județean PMP Suceava.

„Eu nu sunt vasalul nimănui. Eu nu negociez pe la spate cu alte partide sau cu alți lideri politici în detrimentul partidului și echipei mele. Toate lucrurile trebuie să fie clare și puse pe masa PMP la Suceava”, a declarat Codreanu.


Intră acum și în grupul de