Deputatul PSD Alexandru Rădulescu constată că acum funcționează un concept foarte agresiv, al schimbării, indiferent de performanță și de experiență pentru candidații politici, în timp ce pe site-urile cu oferte de muncă mesajul este: angajăm oameni cu experiență//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a început procedura de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare.

El a spus că prima etapă este înscrierea persoanelor care doresc să intre în competiție și care se va finaliza luni.

Ulterior, aceste cereri vor fi analizate și validate și vor fi trimise conducerii centrale PSD unde se va decide rezultatul listei finale.

El a spus că Ioan Stan ar trebui să fie în continuare pe listă.

„A acumulat o foarte mare experiență pe care a demonstrat-o în mandatele sale, atât politic cât și prin sprijinul comunităților locale din județul Suceava”, a spus deputatul Rădulescu.

El a atras atenția că acum funcționează un concept agresiv în care experiența și rezultatele unei persoane nu mai contează, ci doar tinerețea.

„În România funcționează un concept foarte agresiv: e momentul schimbării, indiferent de performanță, de rezultate. Poate ar conta doar vârsta. Dacă ești tânăr ai dreptul, e un avantaj uriaș. Nu mai contează nici experiența, nici rezultatele, nici potențialul pe care îl ai”, a spus deputatul social-democrat sucevean.

Deputatul Alexandru Rădulescu – invitat la Subiectul Zilei

Este nevoie de REFORMĂ la PSD Suceava? Deputatul Alexandru Rădulescu LIVE la Subiectul Zilei!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 8 octombrie 2020

El a arătat că pe acest principiu au fost foarte multe rezultate uluitoare și că persoane care nu au adus nimic de referință în activitatea lor, ci doar faptul că sunt tineri, au apărut deodată și au fost aleși.

„Asta înseamnă că, într-adevăr, clasa politică a greșit în acești 30 de ani încât lumea a ajuns la o saturație și nu mai vrea să vadă pe nimeni și preferă să riște pe un drum necunoscut cu o persoană necunoscută”, a apreciat Alexandru Rădulescu.

El a menționat că dacă se face media de vârstă din Parlament în decursul mandatelor începând cu 1990 se va constata că accesul în această instituție se făcea, până în zilele noastre, tocmai printr-o experiență de viață, a unei activități deja demonstrate.

„Acum a venit valul acesta al negării importanței experienței, dar dacă te uiți pe site-urile de angajări, vezi că „angajăm oameni cu experiență”. E ușor să faci teorii, dar când le aplici vezi că nu prea merg”, a conchis Alexandru Rădulescu.


Intră acum și în grupul de