Marian Andronache deschide lista PMP Suceava pentru Camera Deputaților, iar medicul veterinar Doru Lefter, cea de la Senat, a decis Colegiul Național al PMP


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele pentru transporturi și infrastructură al PMP, viceprimarul Sucevei în exercițiu Marian Andronache, a fost validat, duminică, în cadrul ședinței Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară, primul pe lista de candidați PMP Suceava pentru Camera Deputaților, în timp ce medicul veterinar Doru Lefter va deschide lista PMP Suceava pentru Senat.

Potrivit unui comunicat al PMP Suceava, Marian Andronache, un om cu o vastă experiență în administrație, de profesie inginer constructor, deschide lista Partidului Mișcarea Populară Suceava la Camera Deputaților, în tandem cu dr. Doru Lefter, medic veterinar, bine-cunoscut pentru implicarea sa în viața civică dar și pentru sprijinul constant oferit fermierilor din județul Suceava, care deschide lista PMP pentru Senat.

Pe locul al doilea în lista de candidați propuși de PMP pentru Camera Deputaților este Anca Gâtlan, asistent universitar doctor inginer, cadru didactic la USV și antreprenor sucevean, urmată de inginerul Sorin Andrei, bine-cunoscut antreprenor din Vatra-Dornei, Camelia Cojocariu, de profesie economist, antreprenor al orașului Frasin, Lucian Nanu, medic din Rădăuți și Robert Ciocan, specialist pe fonduri europene, liderul Organizației de Tineret a PMP Suceava.

Pe locul doi al listei de candidați pentru Senatul României candidează Cristi Sidor, doctor inginer în silvicultură, director al ICAS Câmpulung Moldovenesc, urmat de viceprimarul în exercițiu al municipiului Rădăuți, Bogdan Nicolau, de profesie jurist, Gabriela Constantinescu, conferențiar universitar doctor inginer economist, cadru didactic la USV și de Cristi Timoficiuc, bine-cunoscut antreprenor sucevean.

“Ne vom bate cu toată forța pentru a-i convinge pe suceveni că acum este momentul să acorde și mai multă încredere echipei PMP. Suntem singurul partid parlamentar care a cerut în Parlament să fie pus în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari. Este inadmisibil că niciun partid politic nu a depus în Parlament o inițiativă prin care să ceară reducerea numărului de parlamentari de la aproape 500 la 300. Partidul Mișcarea Populară este singura formațiune care a depus acest proiect de lege în Parlament, proiect care a fost adoptat de Senat și stă de mai bine de doi ani de zile pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. Este un afront direct la adresa democrației și un mesaj de dispreț față de cetățenii români din partea celorlalte partide care nu-și doresc reducerea numărului de parlamentari. Este nedrept ca după 10 ani de la referendumul din 2009, tot aproape 500 de parlamentari să existe în Parlamentul României.

Ne preocupă tot ceea ce se întâmplă în Suceava și în toată țara, rămânem o forță politică de centru dreapta, creștin democrată și ne dorim să-i aducem alături de noi pe toți cei care poartă respect față de familie, pe toți cei care poartă respect față de Biserică, față de medici, față de profesori, față de antreprenori, față de sportivi, pe toți cei care poartă respect față de persoanele în vârstă. Criza medicală în care ne aflăm este un moment greu pentru toți sucevenii, pentru toți românii și nu numai și credem că acum este nevoie de mai multă implicare din partea tuturor celor care au stat doar și au urmărit ce se întâmplă în viața politică și administrativă. Sunt încrezător în șansa noastră și ne vom bate cu toată seriozitatea pentru a-i convinge pe suceveni să ne acorde încrederea pe 6 decembrie”, a declarat Marian Andronache, liderul PMP Suceava.


Intră acum și în grupul de