PSD Suceava a depus listele pentru alegerile parlamentare și estimează că va obține cel puțin patru deputați un post de senator


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a depus la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

La Senat, lista este deschisă de președintele organizației județene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizației Ioan Cristian Șologon și de Gabriela Mihai, actual consilier județean și director al Școlii Generale nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar Ioja.

La Camera Deputaților lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect, Mirela Elena Adomnicăi, Vlad Popescu și de liderul tinerilor social democrați, George Șoldan.

Lista este completată de Blănari Larisa, Brădățan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriș Doinița-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe și Fediuc Cătălin.

Deputatul PSD Eugen Bejianariu a declarat după depunerea listelor că pe liste sunt propuse persoane cu experiență și a subliniat prezența Mirelei Adomnicăi, fost candidat PSD la președinția CJ Suceava, care a obținut un număr mare de voturi, dar nu a reușit să câștige funcția.

PSD Suceava a depus listele ptr alegerile parlamentare

PSD Suceava a depus la BEJ listele ptr Parlamentul României

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2020

„Asta este viziunea partidului, viziunea organizației noastre, ca pe această listă să existe oameni cu experiență politică, oameni cu entuziasm, cu tinerețe, oameni care au un cuvânt de spus în viitorul Parlament”, a spus Eugen Bejinariu.

El a menționat că în campania electorală va fi prezentat programul partidului și este convins că oamenii au încredere în PSD și în reprezentanții PSD.

„Vom prezența programul de guvernare care prezintă siguranță pentru locurile de muncă, siguranță pentru un trai mai bun și pentru un salariu decent”, a spus deputatul social-democrat.

El a apreciat că în urma acesto alegeri trebuie să câștige candidații cei mai harnici, onești și care vor prezenta cele mai bune lucruri electoratului.

Bejinariu a estimat că PSD va obține în județul Suceava minimum patru locuri de deputat și unul de senator, dar nu a exclus să obțină chiar două mandate de senator.

Deputatul Eugen Bejinariu a declarat referitor la faptul că pe locul al treilea la Camera Deputaților se află un candidat care nu este din organizația suceveană că acest loc, potrivit negocierii PSD-PPU-SL, aparține PPU-SL, iar Vlad Popescu s-a înscris în PSD.

El a spus că pe listele din toate județele au fost înscrise persoane fie din societatea civilă sau din PPU-SL conform negocierilor purtate de conducerea centrală a formațiunii.

Potrivit unor surse politice, Vlad Popescu este fiul primarului sectorului 5 din București, Cristian Popescu-Piedone.


Intră acum și în grupul de