Ghervazen Longher deschide lista de candidați a Uniunii Polonezilor din România. Pe locul doi este actualul deputat al minorității polone, Victoria Longher


Intră acum și în grupul de

Președintele Uniunii Polonezilor din România, Ghervazen Longher, va reveni în Parlament după alegerile parlamentare, el fiind înscris primul pe lista de candidați ai uniunii.

Consiliul de Conducere a Uniunii Polonezilor din România a votat și aprobat lista candidaților uniunii care vor participa la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020.

Astfel, pe primul loc va fi fi înscris președintele uniunii Ghervazen Longher, urmat de actualul deputat Victoria Longher și de Iosef Irișec și Ana Zielonka.

Ghervazen Longher nu a candidat la alegerile parlamentare din 2016, iar primul pe lista de candidați a fost atunci Victoria Longher care a reprezentat minoritatea poloneză în ultimii patru ani în Parlament.

„Ne dorim ca încă o dată membrii comunității poloneze din România să fie alături de noi și să ne sprijine pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute”, a transmis Uniunea Polonezilor din România.


Intră acum și în grupul de