Gheorghe Flutur cere sucevenilor să voteze echipa de parlamentari liberali: Ați mers pe mâna noastră la alegerile locale și numai cu o majoritate PNL în Parlament și un Guvern PNL se va simți ceva concret, ceva util pentru județul Suceava.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, sâmbătă, un mesaj la debutul campaiei electorale pentru alegerile parlamentare solicitând sucevenilor să dea în continuare votul echipei liberale pentru că doar așa se va simți ceva concret și util pentru județul Suceava.

Flutur a mulțumit din suflet pentru votul covârșitor dat de suceveni echipei liberale la alegerile locale.

„În următorii patru ani așteptați să înfăptuim ce am promis. Avem rugămintea să fiți consecvenți și să ne dați votul pentru echipa de parlamentari liberali. Ați mers pe mâna noastră la alegerile locale, avem proiecte foarte curajoase, iar ca să le putem îndeplini depinde enorm de mult să avem majoritatea în Parlamentul României care să dea guvernare liberală”, a declarat Flutur.

El a spus că este un om cu experiență politică și că a trăit și vremuri sub PSD și când au fost cei pe care el îi susține la guvernare.

Gheorghe Flutur, declarații de la sediul PNL Suceava

Gheorghe Flutur, declarații de la sediul PNL Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 7 noiembrie 2020

„Aș aduce aminte pedepsirea județului Suceava în șapte ani de guvernare PSD când s-a amânat rușinos finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei, a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc, centura de la Rădăuți, s-au amânat lucrările la gazul metan spre Vatra Dornei, din cauza PSD care nu a avut dragă Suceava”, a spus Flutur.

El a menționat că cere acest vot pentru echipa PNL întrucât nu poate singur să facă ceea ce a promis.

„Am nevoie să fiu înțeles de Guvern și de Parlament”, a spus Flutur.

Președintele PNL Suceava a amintit că în urmă cu un an a venit PNL la guvernare, iar prima acțiune a guvernului liberal a fost deblocarea proiectului de apă și canal de 240 de milioane de euro, că tot guvernarea liberală a deblocat în martie construcția conductelor de gaz metan spre Vatra Dornei și a  aprobat construcția Punctului vamal Siret.

„Mai mult, e o perioadă grea, e o perioadă de pandemie. Luptăm din răsputeri pentru revenirea la normalitate. Avem investiții prinse în program, spital de copii și spital de boli infecțioase. Avem nevoie de un guvern care să ne ajute. Guvernul liberal ne-a dat aprobarea. Avem nevoie de sala polivalentă din municipiul Suceava amânată de PSD. Avem nevoie să preluăm Casa de Cultură a Sindicatelor, să le dăm la schimb altceva pentru ca sucevenii să poată beneficia de acțiuni culturale consistente. Avem nevoie de investiții în turism. Am asociat stațiunile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei în stațiunea unică Bucovina. E nevoie de investiții, de un pol de dezvoltare turistică. Am pregătit proiecte pentru Tabăra de la Bucșoaia, pregătim proiecte pentru Salina Cacica, pregătim proiecte de infrastructură turistică să vină și mai mulți turiști și în județul Suceava”, a spus  Flutur.

El a amintit că a fost emis actul normativ pentru ca centurile ocolitoare de la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei să fie construite sub coordonarea CJ Suceava.

„Mi-am asumat acest lucru. Va fi pe bani europeni. Cât de important este să ai un guvern și o majoritate parlamentară care să te audă”, a arătat Flutur.

El a mai spus că a fost înființat Parcul Industrial Bucovina 1 și Parcul Industrial de la Siret și că se dorește acum să fie aduși și investitori.

„Ne trebuie o politică liberală deschisă investitorilor.Fac acest apel pentru continuitate. Numai în felul acesta se va simți ceva concret, ceva util pentru județul Suceava”,a spus Flutur.

El a subliniat că este un om implicat și că dorește să facă lucruri utile pentru concetățenii săi și asta o poate face cu echipa liberală.

El a dat asigurări că va lupta pentru revenirea la normalitate și trecerea acestei perioade grele.

„Vă sunt alături eu și echipa mea. Sunt convins că veți fi și dumneavoastră alături de noi și veți merge la vot pe 6 decembrie pentru ca Suceava să aibă un viitor european. Va trece și pandemia. Sunt convins că vor veni și vremuri mai bune, vremuri liniștite. Acum, pe vreme rea, trebuie să ne pregătim pentru vremuri mai bune. Trebuie să investim, trebuie să modernizăm, ne gândim la confortul și bunăstarea dumneavoastră. De aceea avem nevoie de votul dumneavoastră la parlamentare pentru echipa PNL”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de