Un sucevean a rămas fără banii de mașină și de transport al acesteia din Belgia după ce a fost înșelat de un fals reprezentant al unei firme ce asigură transport pe platformă


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 24 de ani din Dumbrăveni a reclamat, vineri, Poliției Suceava că a fost înșelat de o persoană care a pretins că îi va aduce pe platformă un autoturism achiziționat în Belgia.

Astfel, tânărul a relatat că în data de 25.10.2020, a postat un anunț pe grupul de facebook „Bursa auto internațional” în vederea identificării unei platforme care să-i transporte din Belgia un autoturism pe care urma să-l achiziționeze.

El a fost contactat de către o persoană care a precizat că este un reprezentat al unei firmei care se ocupă cu transporturi de autoturisme pe platformă din municipiul Cluj Napoca și care s-a angajat că îi va transporta mașina contra sumei de 450 euro.

Suceveanul a fost de acord cu suma iar în data de 30.10.2020, într-un cont pe care i l-a menționat respectiva persoană a transferat din contul său suma de 7500 lei, reprezentând contravaloarea autoturismului și costul transportului.

Ulterior nu a mai putut contacta persoana respectivă, iar în data de 06.11.2020, când a discutat cu directorul societății din municipiul Cluj Napoca acesta a negat faptul că s-ar fi făcut acel transfer bancar prin societatea pe care o administrează, precizând totodată faptul că a mai primit plângeri cu același obiect.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „înșelăciune”.


Intră acum și în grupul de