Acasă Exclusiv Video-reportaj. Comercianții din Bazar, alături de cei din piețele agroalimentare închise: Puteau...

Video-reportaj. Comercianții din Bazar, alături de cei din piețele agroalimentare închise: Puteau să fie luate măsuri ca aici, cu respectarea distanțării și purtării măștii


Intră acum și în grupul de

Mai mulți comercianți din Bazarul Suceava au arătat, marți, că empatizează cu cei din piețele agroalimentare care au fost închise, apreciind că, la fel ca în bazar se putea asigura distanțarea fizică și obligativitatea purtării măștii de protecție.

Aceștia au explicat că, la fel ca în Bazar, în piețe nu este foarte multă lume în același timp și se poate păsta o distanță suficientă între clienți.



„Cum la noi în bazar stau gardienii și atenționează lumea, putea foarte bine să fie și în piețe la fel. Să fie nu foarte multă lume”, a spus unul dintre comercianți.

„Oamenii din piață sunt defavorizați. Mie mi-e milă de ei”, a spus alt comerciant din bazar care a adăugat că în supermarket este mult mai multă lume decât în piață.

Un alt comerciant din Bazar s-a întrebat de ce nu s-a decis închiderea marilor magazine și doar a piețelor în condițiile în care piețele au cu mult mai puțin clienți decât marile magazine.

Comercianții din bazar spun că nu au auzit ca vreunul dintre cei care au activitate în acest centru comercial să fi fost infectat cu noul coronavirus.

Ei au menționat că toți respectă măsurile de protecție, iar dacă sunt clienți care nu le respectă sunt atenționați imediat că vor fi amendați.

Mai mult, comercianții din bazar au arătat că vânzările pe care le au sunt mici și că merg „din rău în mai rău”.

„Se vinde slab. Putem număra oamenii care sunt în bazar”, a spus alt comerciant.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version