Marian Andronache(PMP): E dureros că în atâta timp nu s-a rezolvat problema cu piețele și s-a ajuns ca românii noștri să nu-și poată câștiga banul în România


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, candidat pentru Camera Deputaților, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că este dureros că nu s-a găsit în atâta timp nu s-au găsit soluții pentru redeschiderea piețelor și că producătorii români nu-și pot vinde produsele.

„Nu vreau să cred că este o gândire să ajute multinaționalele sau supermarketurile care nu sunt românești, dar se pare că până la urmă cam asta e ideea că altceva nu mai înțeleg dacă nici până acum nu s-a rezolvat problema cu piețele”, a spus Marian Andronache.

El a adăugat că autoritățile au avut timp să găsească soluții și să nu mai lase piețele în exetrior.

La multi ani România!! Marian Andronache (PMP) LIVE la Subiectul Zilei

La multi ani România!! Marian Andronache (PMP) – LIVE la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 30 noiembrie 2020

„Au avut timp să ia măsuri ca să primească oamenii din piață înăuntru cu mărfurile și lucrurile să intre în normalitate. E dureros. Am fost în târg la Milișăuți și oamenii s-au plâns că au rămas cu foarte multe produse pe care nu le-au vândut. Au varză, au cartofi, au mere și nu au unde să le vândă pentru că, înainte, mergeau în mai toate piețele și vindeau”, a explicat candidatul PMP Suceava.

Marian Andronache a spus că a discutat și cu oameni care au și mărfuri pentru export și care i-au spus că le merge acum mai bine la export decât pe piața internă și că sunt bucuroși că mai au cât de cât vânzare pe partea asta.

„Pe piața românească, incredibil, ei nu mai pot să vândă. Nu se poate ca românii noștri să nu poată să-și câștige banul în România. Tot aștept să le vină la un moment dat mintea la cap și să spună: Da, gata oameni buni, intrați în piețe și reluați-vă locul”, a declarat Marian Andronache.

El a subliniat că în piețele modernizare condițiile sunt mai bune.

„S-au investit milioane, sau chiar miliarde de euro în modernizarea acestor piețe în toată țara, în municipiile din România.Ai făcut piețe moderne și după aia scoți oamenii afară în condiții mizerabile. Îi ținem în frig și vrem să nu se îmbolnăvească”, a conchis Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de