Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a votat pentru schimbarea care să dezvolte România: Schimbarea poate să înceapă astăzi


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a votat, duminică la alegerile parlamentare la secția de votare de la USV.

El a spus că a votat pentru o schimbare care să ducă la dezvoltarea României

„Am votat bine. Am votat pentru o alternativă, am votat pentru ca Parlamentul și Guvernul României trebuie să pună umărul și să dezvolte România, să ducem România acolo unde trebuie, în rândul primelor țări ale Uniunii Europene, ceea ce nu s-a întâmplat până acum.

De 30 de ani România stagnează sau s-a dezvoltat foarte, foarte puțin. Nouă ne trebuie o schimbare și am votat pentru acea schimbare.

Marian Andronache Votează la USV

Liderul PMP Suceava Marian Andronache a venit de la primele ore ale dimineții

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 5 decembrie 2020

Marian Andronache a spus că a votat pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari, pentru alegerea primarului în două tururi, pentru eliminarea pensiilor speciale, pentru legea sănătății.

„România trebuie să se schimbe, iar schimbarea poate să înceapă astăzi. 30 de ani eu cred că ne este de ajuns”, a spus Andronache.

Alături de acesta a fost și dr. Doru Lefter care a spus că a votat tot pentru schimbare, pentru justiție la lumina zilei ca să nu se mai întâmple lucruri  „noaptea ca hoții”.

„Am votat pentru creștin-democrație și am votat pentru dreptate pentru țăranul român. Nu vrem să-l mai vedem umilit, nu vrem să-l mai vedem în afara piețelor. Vrem să fie făcut ceva și pentru țăranul român pentru că eu, care de 30 de ani lucrez acolo, nu am văzut nicio schimbare”, a spus Doru Lefter.


Intră acum și în grupul de