Liderul AUR, George Simion, primit cu pâine și sare la Suceava: Trebuie să scăpăm de toți care au condus în ultimii 30 de ani și trebuie să-i înlocuim cu oameni profesioniști, patrioți și integri//VIDEO

Câteva zeci de suceveni l-au întâmpinat, vineri seara, cu steaguri tricolore, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava pe liderul AUR, George Simion.

El a fost primit cu pâine și sare de deputatul ales Florin Pușcașu.

O parte dintre participanți nu purtau măști de protecție sau le țineau pe bărbie.

George Simion le-a transmis participanților să se distanțeze, iar în discursul ulterior a spus că autoritățile doresc și distanțarea sufletească.

„Unii conducători vremelnici vor ca noi să fim distanțați, nu doar fizic, ci și sufletește. Sufletește nu o să fim niciodată distanțați. Avem o forță patriotică în Parlamentul României care prinde rădăcini din ce în ce mai adânci”, a spus Simion.

El a menționat că AUR a câștigat prima mare bătălie și că, așa cum a promis, a venit la Suceava să transmită față în față că nu va face nicio alianță de guvernare nici cu așa zisa stângă și nici cu așa zisa dreaptă.

„Aceste formațiuni sunt toxice pentru România. De aceea, în urmă cu un an de zile, de 1 Decembrie, la Alba Iulia am creat  AUR, forța care ține cu românii și partidul care trebuie să dea o conducere formată din profesioniști pentru statul român”, a spus liderul AUR.

El a spus că împreună cu cei care au votat AUR au fost scoși pe ușa din dos și Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta, dar și că a determinat demisia lui Ludovic Orban din funcția de prim ministru care a gestionat prost guvernarea.

George Simion a spus că votul dat PNL este votul dat președintelui Klaus Iohannis care a făcut campanie acestui partid și că încrederea în Klaus Iohannis este de doar 25 la sută pentru că șase ani și-a bătut joc de români și nu a făcut nimic pentru țară și merită să fie trimis la „lada de gunoi a istoriei”.

Liderul AUR – George SIMION așteptat sa vina la Suceava, la ora 17

Liderul AUR – George SIMION așteptat sa vina la Suceava, la ora 17 pe Esplanada Casei Culturii

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 18 decembrie 2020

El a mai declarat că în acest moment Klaus Iohannis controlează toate partidele din Parlament, dar că AUR îndrăznește să i se opună, la fel cum AUR îndrăznește să se opună conducerii actuale a județului Suceava despre care spune că nu este dreaptă.

„Trebuie să scăpăm de toți care au condus în ultimii 30 de ani și trebuie să-i înlocuim cu oameni profesioniști, patrioți și integri”, a mai spus George Simion.

El a subliniat că AUR a avut un scor incredibil în județul Suceava și că această bătălie va fi dusă până la capăt.

„Nu abandonăm, nu renunțăm și nu trădăm”, a mai declarat liderul AUR.

George Simion a mai spus că AUR a fost boicotat mediatic și că nu s-a reușit oprirea acestei forțe politice.

Totodată, el le-a transmis sucevenilor prezenți să aibă încredere că împreună vor reuși schimbarea dorită.