Cinci săli de fitness aerobic și cinci cluburi sau asociații sportive sucevene au fost premiate printr-un proiect european pentru aportul adus la menținerea sănătății fizice și mentale a populației//VIDEO

Vineri, 18 decembrie 2020, în Aula Liceului cu Program Sportiv Suceava a avut loc festivitatea de premiere a structurilor sportive și asociative cu implicații în zona sportivă, educativă și de sănătate în anul 2020.

Această premiere a avut loc în cadrul proiectului MOVE TRANSFER, coordonat de Sport Union of Slovenia – Sportna Unija Slovenije cu cofinanțarea Comisiei Europene prin Programul Erasmus +.

Partenerii proiectului au fost Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava, ISCA – International Sport and Culture Association Danemarca și UISP – Unione Italiana Sport per Tutti Comitato Regionale Emilia Romagna, Italia.                                                           

Festivitate premiere proiect Move transfer la Liceul Program Sportiv Suceava

Festivitate premiere proiect Move transfer la Liceul Program Sportiv Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 18 decembrie 2020

Cele 10 organizații premiate cu titlul de HEALTHY CLUB – QUALITY MARK,  fac parte din rândul entităților care și-au adus aportul la menținerea sănătății fizice și mentale a populației în comunitatea în care activează.

Din cele zece, jumătate sunt structuri de bussiness care derulează activități de fitness iar celelalte cinci sunt structuri sportive cu implicații în organizarea activităților de bază în sportul pentru toți sau selecție pentru sportul de performanță.

Criteriile care au stat la baza selecției au fost legate de strategia și viziunea organizațională, managementul organizațional, utilizarea personalului calificat privind formatorii, antrenorii, voluntarii și conducerea, utilizarea unor programe sportive recreative bine structurate, dezvoltarea unor facilități sportive, dar și implementarea unor elemente ale controlului de calitate.

Laureații proiectului MOVE Transfer – premiate cu titlul de HEALTHY CLUB – QUALITY MARK sunt:

Săli de Fitness aerobic

1.         CAPOEIRA GYM STUDIO SUCEAVA – Emilian Moncea

2.         RITA AEROBIC MIX RĂDĂUȚI – Rita Anfimov

3.         LADIES FITNESS CLUB SUCEAVA- Laura Lahyani

4.         MCM & ADA GYM DUMBRĂVENI – Mihai și Adriana Morișcă

5.         SPORT CENTER SUCEAVA – Ovidiu Sfetcu

Cluburi sau Asociații Sportive

1.         LICEUL CU PROGRAM SPORTIV – CSȘ SUCEAVA – Radu Ioan

2.         ASOCIAȚIA SPORTIVĂ MONITORUL SUCEAVA – Tiberiu Avram

3.         ASOCIAȚIA SPORTIVĂ ȘTEFAN CEL MARE SUCEAVA – Adrian Cojocaru

4.         ASOCIAȚIA CULTURALĂ KOZACIOK BĂLCĂUȚI – Petru Șoiman

5.         EUROSKI VATRA DORNEI – Petru Grigoraș