Activistul civic sucevean Andrei Bacoș anunță că după pandemie începe lupta pentru drepturile sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Activistul civic sucevean Andrei Bacoș a declarat, joi, la Subiectul Zilei că va continua și în următorii ani lupta pentru locuitorii din municipiul Suceava și că așteaptă să treacă pandemia pentru a începe lupta pentru drepturile locuitorilor Sucevei.

„Am văzut că după alegeri nu mai există efervescența din campania electorală. Cred că se așteaptă acum să treacă patru ani”, a spus Bacoș.

El a arătat că acum nu se pot face adunări cu mai mult de 100 de oameni și că va începe acțiuni după ridicarea stării de alertă.

„Aștept să treacă pandemia și să începem să luptăm pentru drepturile noastre. Sper să ne revenim la normal și să ne manifestăm, să putem să ne adunăm. Consider că voi putea strânge suficienți oameni pentru a demara aceste acțiuni”, a spus Bacoș.

Totodată, el a anunțat că după ce trece iarna dorește să inițieze și o acțiune de ecologizare a municipiului.

„Îmi doresc să adunăm suficienți oameni cu care să reușim să ecologizăm toată zona municipiului Suceava. Aș dori să luăm cartierele la rând, zonele la rând, pădurile la rând și să facem acest lucru. Când am mai făcut acțiuni de ecologizare au fost câteva zeci de persoane care și-au arătat intenția să participe și la alte acțiuni pe care le voi iniția pe viitor”, a spus Andei Bacoș.

Activistul civic sucevean consideră că și în perioada  2021-2023 administrația locală să se preocupe mai mult de confortul cetățeanului și nu doar în 2024, înaintea alegerilor.

„Din păcate, așa cum știm cu toții, multe dintre aceste probleme se rezolvă înainte de alegeri. Pe ultima sută de metri încercăm să rezolvăm cât mai multe probleme”, a spus Bacoș.


Intră acum și în grupul de