Președintele PLUS Suceava, Gianina Ursu, a plecat de la o multinațională din Canada pentru a face politică în România: Mi-am asumat că voi trăi din ceea ce am acumulat pentru că o perioadă voi face doar politică//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PLU Suceava, Gianina Ursu, coordonator regional al formațiunii politice, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a revenit din Canada în țară doar pentru a face politică.

„M-am întors pentru că vreau să fac politică în România. De când m-am întors activitatea mea înseamnă acest lucru”, a spus Ursu.

Liderul PLUS Suceava a menționat că a renunțat la serviciul din multinațională imediat ce a fost numită coordonator regional al PLUS.

„De la ultimul loc de muncă mi-am dat demisia după ce am devenit coordonator regional asumându-mi că o perioadă de timp până se pune construcția de picioare voi trăi din ceea ce am acumulat în Canada și România și asumându-mi că o perioadă de timp voi face doar politică și că mă voi implica doar la nivelul acesta”, a spus Gianina Ursu.

Ea a arătat că sunt mulți ca ea care și-au părăsit locurile de muncă stabile pentru a face politică în România.

„Să ne dați credit pentru ceea ce spunem. Sunt mulți cei ca mine care am lăsat în urmă ceva sigur, stabil, curat, frumos, civilizat și am venit acasă să punem umărul la transformarea României.Eu fug de cuvinte mari și de expresii care pod cădea în patetism, dar haideți, dați-ne un pic de credit”, a spus Ursu.

Ea a subliniat că vorbește de oamenii care vor să contibuie la dezvoltarea țării și că au început cu schimbarea de mentalități în mediul rural.

„Suntem oamenii care vrem să transformăm România pas cu pas, comunitate cu comunitate, sat cu sat. Avem comunități în rural unde oamenii sunt deja angrenați în a schimba mentalitățile oamenilor în primul rând.  Fiecare din noi să facem ceva. Să nu lăsăm în seama politicienilor să schimbe lucruri”, a transmis Gianina Ursu.


Intră acum și în grupul de