Val de violențe familiale în localități sucevene, duminică, majoritatea pe fondul consumului de alcool. A fost emis un singur ordin de protecție, însă toți agresorii sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Ca și săptămâna trecută, duminica au fost înregistrate mai multe cazuri de violență în familiile sucevene.

Astfel, în toate cele patru cazuri au avut de suferit femeile de pe urma soților/concubinilor agresivi și în unele cazuri băuți.

Mai exact, o tânără (23 ani) din Valea Moldovei a fost bătută de soțul (28 ani) băut. Femeia a sesizat Poliția privind agresiunea însă a refuzat îngrijirile medicale. Mai mult, ea a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Astfel, în cazul dat a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violența în familie.

Un alt caz s-a produs în localitatea Găinești, unde o femeie (33 ani) a fost agresată de către concubinul său, cei doi având împreună un copil de o lună. Actul de agresiune a avut loc din cauza unor discuții contradictorii. Și de această dată femeia a refuzat îngrijiri medicale, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

În aceeași zi, o femeie (37 ani) din Rădăuți a fost amenințată cu acte de violență de către soțul său (39 ani). Bărbatul, fiind băut, a venit de mai multe ori la locul de muncă a soției amenințând femeia. La rândul său, ea a mers la Poliție, unde a fost emis un ordin de protecție provizorie, fiind întocmit și dosar penal pentru amenințare.

Tot pe fundalul consumului de alcool, un bărbat (43 ani) din Ipotești a făcut scandal la domiciliu unde erau prezenți soția, copiii și cumnata lui. Bărbatul a spart cu pumnul geamul de la ușa de acces și a proferat injurii și cuvinte jignitoare la adresa femeilor, după care a plecat. În prezent, el e cercetat penal pentru „distrugere” și “violare de domiciliu”.


Intră acum și în grupul de