Radu Ciornei: Vlad Voiculescu a arătat unde s-au dus vaccinurile aduse pentru toți cetățenii români și are sprijinul meu total. Eu cred că mai importanți sunt casierii de la magazine și oameni care lucrează cu adevărat în prima linie, nu SRI-iști


Intră acum și în grupul de

Deputatul USR de Suceava, Radu Ciornei, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că este „total” în sprijinul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în ceea ce privește faptul că acesta a făcut publice date complete privind testarea și vaccinarea în România.

„Transparență înseamnă transparență. A ieșit și a arătat românilor: aici s-au dus vaccinurile venite pentru dumneavoastră. Am văzut că ministrul Bode a ieșit și a bătut obrazul că nu se face, că suntem și noi cu serviciile de informații, cu militari. Militarii români sunt foarte importanți, dar noi, deocamdată, ne aflăm pe frontul unei pandemii. Cei mai importanți la vaccinare sunt medicii”, a spus Radu Ciornei.

El a subliniat că Vlad Voiculescu are sprijinul său total pentru orice a făcut și face în această direcție.

„Toate aceste centre de vaccinare a unor categorii speciale eu consider că sunt OK în măsura în care acești oameni sunt absolut necesari pentru buna funcționare a statului român. Eu nu văd absolut necesari pentru buna funcționare a statului român tot felul de generali, securiști, sereiști, informaționiști și tot felul de alți oameni. Eu cred că mai importanți sunt casierii de la magazine și oameni care lucrează cu adevărat în prima linie, nu SRI-iști”, a spus Ciornei.

El a reamintot că cei din USR-PLUS au spus, prin Vlad Voiculescu, că vor prelua coordonarea vaccinării.

„Ni s-a spus: Nu, nu, rămâne la domnul Gheorghiță. Uitați de ce a rămas la domnul Gheorghiță. Nu vreau să comentez mai mult. Această situație este în desfășurare. Sunt în contact cu oamenii din partid, cu co-președinții care au ieșit în apărarea lui Vlad Voiculescu. Cred că bunul simț ar trebui să primeze, dar nu vreau să casc niște falii mai mari în coaliție”, a spus Ciornei.

El a subliniat că Vlad Voiculescu a făcut foarte bine ce a făcut.

„Oamenii spun că dincolo că e pensionar la 42 de ani, le mai dăm și vaccin. Dar nu numai lor, le dăm și femeilor și amantelor și copiilor și toată lumea din casa lor că, la 42 de ani când ia pensia să fie foarte bine protejați”, a conchis Ciornei.


Intră acum și în grupul de