Traian Andronachi nu-i mai dă mult timp lui Bogdan Loghin în funcția de primar al Rădăuțiului: E o chestiune de timp până când comanda Primăriei va fi preluată de altcineva//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Fostul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, fost candidat la funcția de primar al municipiului în 2016, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că are sentimentul că primarul municipiului Rădăuți, dacă va continua în modul în care a făcut-o de când a preluat mandatul, nu va mai rămâne mult timp la conducerea Primăriei și că deja rădăuțenii îl regretă pe Nistor Tatar.

„În Rădăuți sunt la tot pasul fel și fel de probleme. Din punctul meu de vedere domnul primar ar trebui să-și lase frustrările deoparte, să-și accepte greșelile și să se apuce de treabă raportat la postul în care l-au ales rădăuțenii”, a spus Andronachi.

El a arătat că în Rădăuți este de făcut foarte multă treabă și că municipiul Rădăuți are nevoie de un om gospodar, iar primarul Loghin „trebuie și are încă timp să demonstreze acest lucru”.

Andronachi a mai spus că îi pare rău că din vizita făcută la Primăria Oradea primarul Loghin nu a înțeles că primele șase luni din mandat sunt cele importante.

„În primele șase luni domnul Loghin a vrut să-și asigure candidatura și câștigarea exactă a scaunului domniei sale de care se ține cu dinții în 2024. Probabil, mentorii lui l-au sfătuit că dacă vrea să-i fie bine în 2024 trebuie să-l execuți pe Andronachi”, a spus fostul manager.

El a arătat că după părerea sa este o chestiune de timp până când Loghin va părăsi funcția de primar.

„Îl compătimesc pe domnul Loghin și nu aș vrea să fiu în locul domniei sale. Din punctul meu de vedere e o chestiune de timp până când comanda Primăriei Rădăuți va fi preluată de altcineva. Acesta este sentimentul meu. Acesta e rolul destinului. Cu ce mână dai, cu aia primești”, a spus Andronachi.

Andronachi a spus că în alegerile locale din 2020 nu Bogdan Loghin a câștigat alegerile, ci Nistor Tatar nu le-a câștigat.

El crede că rădăuțenii nu l-au mai vrut pe Nistor Tatar în funcție, fără să poată spune motivele, dar că deja Nistor Tatar este regretat de rădăuțeni și consideră că Bogdan Loghin va trebui să colaboreze în liniște și armonie cu toți factorii importanți din Rădăuți și să înceteze războiul cu salariații și subordonații.

„În vreme de război niciodată nu apar progrese. Progresul și dezvoltarea intervin atunci când echipa pe care o are este populația municipiului Rădăuți”, a spus Andronachi.

Traian Andronachi a evitat să spună dacă va candida la funcția de primar al municipiului Rădăuți și a arătat că va depinde doar dacă rădăuțenii își vor dori această candidatură.


Intră acum și în grupul de