Incendiul de la sala de sport din Șcheia a izbucnit de la un cablu electric defect din sala unde era amenajată sauna // VIDEO


Intră acum și în grupul de

Incendiul care a afectat miercuri seara la o sală de sport din Șcheia a izbucnit din interiorul încăperii unde era amenajată sauna, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, potrivit ISU Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava lt. Alin Găleată, pompierii militari ai subunităților din Suceava, Fălticeni și Gura Humorului au intervenit, cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o sală de sport în care mai erau amenajate o saună și vestiare, din comuna Șcheia.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la interiorul construcției cu o suprafață de aproximativ 300 mp, cu pericol de propagare la întreaga clădire, dar și la cele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:42 după o intervenție de două ore.

În incendiu au ars instalația electrică care deservea încăperea saunei, obiecte de mobilier, aparatură sportivă și altele și s-au degradat elemente de tâmplărie și pereții despărțitori.

Incendiul a izbucnit din interiorul încăperii unde era amenajată sauna, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției, alte aparate sportive și bunuri din interior, precum și clădirile învecinate, a precizat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de