Acasă Politica Dan Ioan Cușnir: Primarul Ion Lungu este plictisit după 17 ani în...

Dan Ioan Cușnir: Primarul Ion Lungu este plictisit după 17 ani în funcție și în ședința de Consiliu local era mai preocupat de peștele care i se răcea în farfurie decât de viitorul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că a constatat că primarul Ion Lungu este plictisit de 17 ani în aceeași funcție fapt care a fost demonstrat în ședința din 25 martie a Consiliului Local Suceava unde era mai preocupat că i se răcește peștele în farfurie decât de proiectele importante pentru municipiul aflate pe ordinea de zi.

Cușnir a arătat că această ședință a Consiliului Local Suceava a durat puțin peste 5 ore, iar multe dintre cele 28 puncte de pe ordinea de zi, au fost importante pentru viitorul Sucevei, respectiv Bugetul anului 2021, stabilirea Comisiei care să elaboreze Tema de Proiectare pentru Parcul Șipote, PUZ-uri, decizii de demolare garaje pentru construcția de parcări supraetajate, program transport public metropolitan, regulament funcționare Teatru, regulament închiriere trotinete.



„Primarul Ion Lungu, inițiatorul proiectelor de HCL, în loc să fie energic și dispus să explice anomaliile din Bugetul Local sau din unele proiecte de hotărâre, s-a arătat plictisit, blazat și grobian,  după 17 ani de când conduce Suceava fiind mai preocupat de faptul că era așteptat acasă, la masă, decât de viitorul Sucevenilor. În loc să avem o Administrație care să încurajeze dezbaterile și dialogul, am avut o nouă decepție. L-am cunoscut, din nou, pe adevăratul Ion Lungu, grăbit pentru că i se răcea peștele în farfurie. Acesta este adevăratul Ion Lungu! Adevăratul Ion Lungu este nepăsător la problemele reale ale Sucevenilor, este superficial, este grobian, ia în derâdere ședințele de Consiliu Local în care se dezbate viitorul orașului”, a arătat Dan Ioan Cușnir.

Potrivit acestuia,  Ion Lungu din campaniile electorale pupa mâna tuturor doamnelor cu care se întâlnea pe stradă, era plin de griji față de oameni, era preocupat de problemele lor reale și ne promitea modernizarea orașului, iar în 5 campanii electorale, „falsul Ion Lungu” a reușit să îi păcălească pe suceveni după care, de fiecare dată, adevăratul Ion Lungu și-a intrat în rolul de frânar al modernizării Sucevei.

„A avut cel puțin 3 intervenții în care a pus peștele care îl aștepta acasă, deasupra intereselor sucevenilor:

–          „ Da domnule consilier, spuneți că se răcește peștele.”

–          „Hai că mai avem 3 subiecte! Voi nu aveți pește acasă, nu va așteaptă nimeni?”

–          „Se răcește peștele; s-a răcit!”

Cei aproape 10.000 de Suceveni care au avut încredere în promisiunile lui Ion Lungu la ultimele alegeri, să știe că pentru actualul primar peștele care îl așteaptă acasă în farfurie este mai important decât lipsa locurilor de parcare, decât lipsa siguranței pietonilor, decât lipsa măsurilor de fluidizare a traficului, decât subfinanțarea educației sau decât lipsa parcului industrial care să genereze locuri de munca mai bine plătite pentru Suceveni”, a adăugat Cușnir.

El consideră că Suceava are nevoie de primenirea administrației locale, are nevoie de oameni noi, cu mentalități aliniate vremurilor.

„Nu vor putea salva Suceava Lungu și Harsovschi, aceiași oameni care au ținut-o departe de modernizare și progres. Este momentul în care trebuie să spunem SUCEAVA TREZEȘTE-TE!”, a transmis Dan Ioan Cușnir.

El a atașat comunicatului și un video pentru susținerea afirmațiilor sale.

https://www.newsbucovina.ro/wp-content/uploads/2021/03/VIDEO-2021-03-29-12-24-34.mp4

Intră acum și în grupul de



Exit mobile version