Dan Ioan Cușnir: Lungu „modernizează Suceava” pe hârtie și pe rețele de socializare, iar calitatea vieții sucevenilor scade, în timp ce primarul din Râmnicu Vâlcea, un bucovinean din Grănicești, a modernizat real orașul pentru că a pus în prim plan cetățenii


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, a apreciat, vineri, că în municipiul Suceava cetățeanul sucevean este ignorat e autorități și că așa zisa modernizare cu care se laudă primarul Ion Lungu este făcută doar pe hârtie și pe rețelele de socializare și că un bucovinean adevărat, ales primar în Râmnicu Vâlcea, a arătat că se pot face lucrări reale de modernizare.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir:

„În goana lor de a moderniza Suceava doar pe hârtie și pe rețelele de socializare, Lungu și Harșovschi neglijează esențialul: cetățeanul sucevean, omul, plătitorul taxelor și impozitelor din care sunt plătiți ei, administratorii banului public.

Ce comparație poate fi mai elocventă decât cea dintre Mircia Gutău, un bucovinean din Grănicești care a modernizat în mod real Râmnicu Vâlcea și Ion Lungu, acest farsor din Prelipca, cu domiciliul doar pe hârtie în municipiul Suceava și care modernizează Suceava doar pe hârtie.

Scopul unei administrații corecte este să crească calitatea vieții cetățenilor, acest lucru se întâmplă atunci când cetațenii sunt puși în prim plan, atunci când omul este în centrul atenției administrației locale. Din păcate, pentru Lungu și Harșovschi contează doar modernizările de pe rețele de socializare, în care își dau like-uri între conturile lor false și modernizările care au loc doar pe hârtie. Hârtiile spun că în Suceava s-au cheltuit peste 1 miliard de euro pentru modernizări care nu au dus la creșterea calității vieții locuitorilor urbei, ba mai mult, din ce în ce mai mulți suceveni se plâng de infrastructura proastă, de lipsa siguranței pietonilor și în traficul rutier, de atrocitatile urbanistice, de prăduirea spațiului verde și a Domeniului Public, de avarii la investiții abia finalizate, de reparații de mântuială și lista poate continua..

Pe măsură ce „Suceava se modernizează”, Sucevenii constată că le scade calitatea vieții și ne cer să îi oprim pe Lungu și Harșovschi din așa zisa modernizare după mintea lor pentru că, oamenii rudimetari aflați la conducerea Primăriei vor alege întotdeuna doar soluții rudimentare.

Lungu și Harșovschi trebuie să înțeleagă că omul este mai important decât pavelele și că preocuparea pentru creșterea calității vieții trebuie să primeze preocupării pentru conturi false.

Pietonul din Suceava are același drept la siguranța rutieră ca și pietonul din Râmnicu Vâlcea, oraș condus de un Bucovinean adevărat.

Iubitorii șahului din Suceava, care se adăpostesc când plouă sub un copac, au aceleași drepturi la condiții decente ca și șahistii din Râmnicu Vâlcea.

Suceava și Sucevenii merită aceeași calitate a mobilierului urban ca și cei din Râmnicu Vâlcea.

Suceava are nevoie de primenirea Administrației Locale.

Suceava are nevoie de oameni noi, cu mentalități aliniate vremurilor. Nu vor putea salva Suceava Lungu și Harșovschi, aceeași oameni care au ținut-o timp de 17 ani departe de modernizare și progres.

Este momentul în care trebuie să spunem SUCEAVA TREZEȘTE-TE!”


Intră acum și în grupul de