La volanul unui autoturism furat, un sucevean cu permisul anulat a încercat să fugă în trafic de polițiști. El conducea cu viteză mare și făcea depășiri riscante chiar dacă în mașină era și copilul lui


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reținut după o urmărire în trafic pe direcția Straja – Ulma. Bărbatul, care are permisul anulat, conducea o mașină căutată de autoritățile din Marea Britanie.

Concret, în jurul orei 10:40, un agent de poliție a observat pe raza comunei Straja un autoturism Audi A8  ce figurează cu alertă ca bun căutat într-o procedură penală de către autoritățile statului Marii Britanie din data de 09.11.2019. Mașina circula în același sens de deplasare cu autospeciala MAI, adică din direcția Straja către Ulma.

Patrula a efectuat semnal regulamentar de oprire folosind semnalele acustice și luminoase, însă șoferul nu s-a conformat și a încercat să fugă. El a condus cu viteză mare, efectuând mai multe depășiri riscante. Fugarul a fost oprit după aproximativ un kilometru.

La volan se afla un bărbat (35 ani) din Straja, iar pe bancheta din spate era fiul lui. Verificările au arătat că bărbatul are permisul de conducere anulat, fapt pentru care sa întocmit dosar de cercetare penală. El a for reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive.

Totodată, autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 euro, a fost indisponibilizat, în acest sens fiind înregistrat dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Intră acum și în grupul de