Ion Lungu, reales președinte al organizației municipale PNL Suceava: Este al șaselea mandat de președinte al organizației municipale, patru din partea PNL și două din partea PDL.


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, vineri, că în urma alegerilor din organizația municipală PNL Suceava a avut onoarea să fie reales președinte.

„Este al șaselea mandat de Președinte al Organizației Municipale, patru din partea PNL și două din partea PDL. Este o mare onoare, dar și responsabilitate pentru mine să ne pregătim să câștigăm ciclurile electorale din anul 2024”, a spus Lungu.

El a arătat că în primul rând va trebui ca organizația să câștige din nou Primaria Municipiului Suceava, dar și celelalte alegeri care vor avea loc în anul 2024 respectiv: alegerile europarlamentare, parlamentare și prezidențiale.

„De asemenea, va trebui să asigurăm schimbul de generații, să pregătim tineri profesioniști pentru posturile din administrația publică locală și centrală”, a mai spus președintele reales al OM PNL Suceava.

EL a mulțumit pentru participarea la ședința de alegeri și sprijinul acordat de președintele organizației județene  PNL Suceava, Gheorghe Flutur, dar și prim-vicepreședintelui PNL Suceava deputatul Ioan Balan.

Ion Lungu a menționat că în ședința de vineri s-a stabilit și lista celor 21 de delegați ai organizației la Conferința județeană de alegeri a PNL Suceava din data de  1 iulie 2021.

„Felicit biroul nou ales și îi asigurăm pe toți membrii organizației că vom face tot posibilul să ducem la îndeplinire cele stabilite în ședința de alegeri de astăzi”, a încheiat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de