Președintele Gheorghe Flutur speră ca absolvenții USV să-și găsească locuri de muncă acasă: Sunt enorm de multe oportunități și nevoia de specialiști în perioada următoare în proiecte, în cercetare, se simte


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara, la festivitatea de absolvire a promoției 2021 a USV că speră ca aceștia să rămână în țară și să-și găsească locuri de muncă acasă.

„Când am venit aici, un coleg din presă mi-a zis așa, un pic răutăcios: Ați venit să vedeți viitoarea diasporă? Eu sper să fie cei care să-și găsească locuri de muncă acasă, aici”, a spus Flutur.

El a subliniat că trebuie să fie o gândire pozitivă în acest sens.

„Fiecare dintre noi trebuie să facem mai mult. La orizont sunt multe fonduri europene, proiecte frumoase și eu vă invit, ca șef al administrației publice județene, să veniți la dezvoltarea Ținutului Sucevei, a regiunii de nord-est, pentru că merită acest lucru. Sunt enorm de multe oportunități și mă încăpățânez să spun că aveți profile de facultăți care trebuie astăzi mai mult ca oricând pe piață. Că vorbim de mediu, că vorbim de administrație publică, că vorbim de turism, că vorbim de ingineri, că vorbim de economie, de litere. De toate este nevoie mai mult ca oricând”, a spus Flutur.

El a precizat că nevoia de specialiști în perioada următoare în proiecte, în cercetare, se simte.

„De aceea, eu mă văd obligat, ca administrație publică, să întind o mână de parteneriat cu dumneavoastră mai mult ca oricând. Felicitări stimați absolvenți, succes în căutarea unui job mai ales în România și aici, acasă, în frumoasa Bucovină!”, a transmis Gheorghe Flutur absolvenților USV.


Intră acum și în grupul de