Noua conducere a organizației PNL Suceava transmite un mesaj de „susținere totală” a lui Florin Cîțu la președinția PNL: Ne punem speranța în capacitatea premierului Florin Cîțu de a veni cu un suflu nou


Intră acum și în grupul de

Alegerile în organizația județeană PNL Suceava s-au încheiat, iar președintele reales, Gheorghe Flutur, a mulțumit tuturor delegațiilor pentru încrederea acordată.

El a spus că Biroul Politic Județean al PNL Suceava are o echipă de excepție, crescând ponderea aleșilor locali, în special a primarilor, din toate zonele județului.

În județul Suceava, 57 din primari au câștigat alegerile cu sprijinul PNL și 19 din cei 37 de consilieri județeni sunt PNL, a subliniat Flutur.

El a remarcat și diversitatea profesiilor și ocupațiilor membrilor BPJ.

„Mesajul noii conduceri de la Suceava este de susținere totală a lui Florin Cîțu pentru alegerile din 25 septembrie pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal. Ne punem speranța în capacitatea premierului Florin Cîțu de a veni cu un suflu nou, ca președinte, foarte necesar în vederea câștigării tuturor alegerilor din 2024”, a spus Flutur.

Potrivit acestuia, organizația PNL Suceava are un număr mare de delegați la congresul din 25 septembrie, fiind în primele 10 organizații din țară.

„Sunt convins că vocea noastră, a liberalilor suceveni, va conta în PNL. Prezența astăzi la Suceava a unei echipe puternice cu  numeroase de personalități liberale arată apreciarea de care se bucură organizația PNL Suceava în partid”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de