Accidentul din Rădăuți s-a produs din vina ambilor șoferi: Unul a efectuat o depășire neregulamentară pe o trecere pentru pietoni, în timp ce altul a virat neregulamentar // Detalii


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu rănirea unui șofer de 80 de ani s-a produs miercuri, 30 iunie, în municipiul Rădăuți.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că impactul s-a produs în jurul orei 09:30. Concret, bătrânul din Volovăț, aflat la volanul autoturismului Dacia 1310, s-a angajat în efectuarea unei depășiri chiar pe trecerea pentru pietoni de la intersecția străzilor Volovățului și Mihail Kogălniceanu.

În aceste condiții, el a intrat în coliziune cu un autoturism Vauxhall, condus de o localnică (61 ani) pe aceeași direcție de mers și care a efectuat un viraj pentru a intra pe strada Kogălniceanu.

În urma impactului, Dacia a fost proiectată în gardul unui imobil.

A rezultat avarierea ambelor autovehicule, distrugerea porții de acces, temelia casei a fost avariată pe o lungime de 0,50 m.

Mai mult decât atât, șoferul de 80 de ani a ajuns la spital cu TCC.

Polițiștii au stabilit că ambii conducători sunt vinovați de producerea accidentului. Concret, femeia pentru că femeia a efectuat un viraj neregulamentar spre stânga, iar bărbatul pentru depășirea neregulamentară pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Cercetările continuă. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de